POLIŢIA ROMÂNĂ:  Peste 130 de persoane dispărute, găsite de poliţişti

S.I.
Miscellanea / 15 septembrie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Peste 130 de persoane date dispărute au fost găsite, în această săptămână, de poliţiştii de investigaţii criminale, între acestea fiind 80 de minori. Totodată, oamenii legii au depistat 51 de persoane date în urmărire.

Potrivit Poliţiei Române, săptămâna aceasta a fost clarificată situaţia în 185 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţe.

"În perioada 7 - 13 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat, la nivel naţional, 134 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de minori. De asemenea, în această perioadă, au fost depistate şi 51 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 4 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate", arată sursa citată.

Astfel, poliţiştii din Călăraşi au prins, marţi, un bărbat de 52 de ani, din Călăraşi, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru vătămare corporală. El a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, judeţul Ialomiţa.

De asemenea, luni, poliţiştii din Bucureşti au depistat, în Capitală, un bărbat de 33 de ani, din judeţul Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru trafic de persoane. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb