Popeyes, celebrul brand american de fast-food, continuă expansiunea în România prin deschiderea a două noi restaurante în toamnă, la Braşov şi Ploieşti. Datele exacte ale deschiderilor urmează să fie anunţate în perioada următoare. După o extindere intensivă în ţară în prima parte a acestui an, prin noile restaurante de la Piteşti, Craiova şi Buzău, vine rândul Braşovului şi Ploieştiului să găzduiască în premieră restaurante Popeyes. Tot în perioada următoare Popeyes va anunţa şi alte noi deschideri de restaurante până la sfârşitul acestui an, la cele de până acum, mii de oameni fiind prezenţi la inaugurare, conform unui comunicat remis redacţiei.
Popeyes are 4,600 de restaurante în lumea întreagă
Popeyes este unul dintre cele mai faimoase mărci de fast-food din lume. Expansiunea internaţională este foarte rapidă, astfel că în momentul de faţă marca deţine 4,600 de restaurante în lumea întreagă. Popeyes s-a lansat în România în 2022, cu şase restaurante în Bucureşti. Recent au făcut al doilea mare pas, şi anume extinderea în afara Capitalei, în Piteşti, Craiova şi Buzău. Viziunea Popeyes este clară, prezenţă în fiecare oraş important din România cu faimosul Pui din Louisiana.
Popeyes, peste 50 de ani de istorie şi tradiţie culinară
Produsele Popeyes se deosebesc prin felul unic de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore, şi trecut printr-un amestesc de condimente Cajun, care defineşte stilul puiului preparat în Louisiana. Fiecare bucată de pui este frăgezită manual şi prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior şi suculentă în interior. Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes are peste 50 de ani de istorie şi tradiţie culinară. Popeyes se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvişuri cu pui, mâncăruri de pui şi alte produse regionale. Pasiunea pentru moştenirea sa din Louisiana şi pentru mâncărurile aromate în stil cajun au permis brandului Popeyes să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4,600 de restaurante în SUA şi în întreaga lume.