Poşta Română, contract de 96 milioane lei cu RAAPPS

D.T.
Miscellanea / 10 februarie 2023

Poşta Română, contract de 96 milioane lei cu RAAPPS

Poşta Română anunţă că a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia vor fi livrate la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, conform News.ro. Valoarea estimată a contractului a fost de 96 milioane lei, iar în cadrul contractului cu durata de 4 ani vor fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri.

Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte 3 participanţi. Poşta Română a avut însă oferta câştigătoare, cu un punctaj maxim, adaugă sursa.

Criteriul de câştig a fost "cel mai bun raport calitate - preţ", iar valoarea estimată a procedurii de achiziţie a fost de 96.000.000 lei.

După cum prevede contractul, Poşta Română va livra aproximativ 2.400.000 trimiteri pe an. Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.

Conform News.ro, Poşta Română suştine faptul că reuşitele sale nu sunt de ignorat: "Prin câştigarea acestei licitaţii, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiţi să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat. În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, printr-un contract câştigat în faţa competitorilor de pe piaţa de curierat", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb