Poşta Română urmează să ofere servicii de brokeraj în asigurări din ianuarie

F.A.
Companii / 4 noiembrie 2013

Poşta Română este în proces de înfiinţare a unei noi societăţi de brokeraj în asigurări, Broker Poşta Română, prin care va intermedia vânzarea poliţelor firmelor de asigurări, servicii care vor fi lansate în luna ianuarie 2014, a declarat astăzi, Ion Smeeianu, directorul general al Poştei.

"Am obţinut de la OSIM şi Guvern aprobarea pentru titulatură şi acum suntem în faza de acreditare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)",a precizat domnia sa.

Pe de altă parte, Smeeianu a spus că s-a renunţat la proiectul prin care Poşta ar fi trebuit să ofere servicii de telefonie mobilă sub brand propriu prin reţeaua Orange.

"Am fost în discuţii cu un ofertant de reţea (n.a cu Orange). Din cauza întârzierilor privind închiderea contractuală şi a tendinţelor pieţei am reanalizat acest tip de servicii şi am considerat că putem avea ceva mai bun - < ghişeul telecom >, un spaţiu în unităţile poştale în care se vor vinde orice servicii de telecom în regim obiectiv. Vom primi comision la vânzarea acestor servicii. Avem cereri din partea Romtelecom, se poartă discuţii cu 2K Telekom şi probabil de la Orange şi Cosmote vom avea aceste solicitări", a menţionat directorul general al Poştei Române, conform HotNews.ro.

Pentru 2014, Smeeianu vrea să obţină un profit de 100 milioane lei la Poşta Română.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ma indoiesc ca ar putea lansa serviciile de brokeraj incepand cu ianuarie, pentru ca trebuie sa-ai autorizeze agentii. Asta inseamna cursuri, examene, bani si timp. Cine va plati pentru cursurile agentilor? daca va plati Posta, cum de i se permite acest lucru de catre actionari? Cheltuiala este sigura, veniturile nu! Brokerajul inseamna consilierea clientilor, nu doar vanzarea politelor, au timp pentru asa ceva postasii? Ma indoiesc. Cum vor fi angakjati? CUm vor fi platiti pentru serviciul prestat? Oare odata acreditati cu cod RAF, nu vor putea vinde si pentru alte firme? Pe scurt, mi se pare doar o afacere proasta pentru Posta Romana, dar cu siguranta ca cineva va castiga foarte multi bani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb