Poşta Română va face parte din CA al PostEurop

F.A.
Companii / 19 septembrie 2013

Compania Naţională Poşta Română a fost aleasă să facă parte din noul Consiliu de Administraţie (CA) al asociaţiei europene a operatorilor poştali publici PostEurop, în urma votului care a avut loc în cursul zilei de astăzi la Bruxelles, în cadrul Adunării Plenare a PostEurop, arată un comunicat de presă.

Compania Naţională Poşta Română va fi reprezentată pentru următorii trei ani în cadrul Consiliului de Administraţie al PostEurop de Ciprian Boloş, şeful Departamentului Cooperare Internaţională, Strategie şi Planificare.

În urma obţinerii statutului de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al asociaţiei europene a operatorilor poştali publici, România se va putea implica la nivel executiv în cadrul PostEurop.

"Poşta Română se va putea astfel bucura de o vizibilitate mărită, o participare mai activă în dezvoltarea proiectelor şi programelor din domeniul sectorului poştal, aducându-şi contribuţia la promovarea intereselor administraţiilor poştale, vis-à-vis de politica şi iniţiativele de reglementare ale Comisiei Europene", potrivit sursei citate.

"Această poziţie va permite României să îşi asume un rol extrem de important în ceea ce priveşte reglementările poştale internaţionale, strategiile de dezvoltarea economică a domeniului poştal, dar şi asupra modului de cooperare între administraţiile poştale europene", a declarat directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, Ion SMEEIANU.

Noua poziţie de membru în Consiliul de Administraţie al PostEurop vine după ce operatorul naţional poştal a reuşit, la sfârşitul anului trecut, să obţină în cadrul lucrărilor Congresului Uniunii Poştale Universale statutul de membru în Consiliului de Administraţie al organizaţiei, ce funcţionează sub coordonarea Naţiunilor Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb