Prefectura Buzău are secretar general un angajat IPJ

ANA FELEA
Miscellanea / 26 mai 2021

Prefectura Buzău are secretar general un angajat IPJ

Echipa de la vârful Prefecturii Buzău este, în sfârşit, completă, iar activitatea instituţiei poate fi deblocată, în special la departamentul Fondului Funciar unde sunt dosare depuse şi nerezolvate de un an de zile.

Este vorba despre numirea secretararului general al Prefecturii, funcţie nouă dar poziţie cheie în buna desfăşurare a instituţiei. Astfel, începând cu 1 iunie, postul va fi ocupat de Costin Iulia Gabriela, un angajat al IPJ Buzău.

" Iulia Costin are 37 de ani şi este absolventă a Colegiului Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu şi a Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, deţinând un masterat în Managementul resurselor umane în sistemul autorităţilor de ordine publică, disciplinele principale aprofundate fiind: drept civil, drept de procedura civilă, drept penal, drept de procedură penală. Începând cu anul 2007 doamna Iulia Costin îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău parcurgând poziţiile de Ofiţer, Consilier Juridic şi Şef Birou Centru Operaţional", informează Prefectura Buzău.

La rândul său, prefectul Silviu Iordache a menţionat că actualul secretar general al Prefecturii a fost o alegere personală "ţinând cont de experienţa şi competenţele pe care le-a dovedit şi le poate pune în aplicare cu maxim succes şi eficientă în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Buzău".

Mandatul Secretarului General este de 6 luni, până la data organizării unui concurs pentru această poziţie.

Numirea unui secretar general la Prefectura Buzău era aşteptată de luni bune, pentru că, în lipsa unui secretar, Comisia de Fond Funciar nu s-a mai putut întruni încă din luna noiembrie 2020. Aşa se face că peste 400 de dosare aşteaptă să fie soluţionate. Dintre acestea, circa 120 vor intra în dezbatere chiar în prima şedinţă care ar putea avea loc în a doua jumătate a lunii iunie.

"Sunt 430 de dosare în atribuţia Comisiei judeţene de stabilire a drepturilor de proprietate privată asupra terenurilor. La momentul acesta sunt pregătite pentru dezbaterea în comisie 125 de dosare dar, pe noua legislaţie, secretarul general al Comisiei judeţene de stabilire a drepturilor de proprietate privată asupra terenurilor este în competenţa secretarului general al Instituţiei Prefectului. Din aceste motive, prima şedinţă a acestei comisii va avea loc imediat ce va fi numit secretarul general al Instituţiei Prefectului. Sunt anumiţi paşi care trebuie străbătuţi până la numirea secretarului general. Din punctul nostru de vedere şi al departamentului ce se ocupă de acest lucru, determinarea este maximă şi s-a făcut tot ce era omeneşte ca aceste dosare să fie pregătite. Probabil că cele 125 vor intra în prima şedinţă a Comisiei. Noi am avut în cadrul instituţiei documente depuse din ianuarie 2020 până în prezent.", a declarat subprefectul de Buzău, Marieta Boloş în urmă cu câteva săptămâni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. militieni si SRI sint angajati in toate institutiile publice, mai ales in justitie....f multi judecatori sint fosti procurori sau militieni iar cu ajutorul lor pierzi toate procesele care le ai cu statul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb