Presa: "Lista candidaţilor AUR la europarlamentare, prezentată în Italia"

T.B.
Politică / 21 ianuarie

Presa: "Lista candidaţilor AUR la europarlamentare, prezentată în Italia"

Lista candidaţilor Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile europarlamentare a fost prezentată, duminică, la Lodi, în Italia, preşedintele formaţiunii, George Simion, afirmând că diaspora e "principalul inamic" al sistemului care "jefuieşte România", conform agerpres.

Potrivit sursei, "Sunteţi principalul inamic al acestui sistem bolnav care jefuieşte România. Şi, pentru că acum diaspora nu mai votează Klaus Iohannis, pentru că acum diaspora nu mai votează Rareş Bogdan, ce s-au gândit covrigarii care conduc România? Să nu lăsăm diaspora să voteze", a spus George Simion, potrivit unui comunicat de presă al AUR.

Acesta a subliniat că AUR a trimis solicitări oficiale prin care a prezentat reprezentanţilor Ministerului de Externe procedura pentru vot prin corespondenţă, procedura pentru înfiinţare de secţii noi, relatează sursa indicată.

De asemenea, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, candidat din partea AUR la alegerile europarlamentare, a arătat că românilor din diaspora nu trebuie să le fie îngrădit dreptul de a vota, precizează sursa menţionată.

Potrivit agerpres, "Atât doamna ministru, Luminiţa Odobescu, cât şi premierul Marcel Ciolacu şi, de asemenea, preşedintele, încă în funcţie, Klaus Iohannis, trebuie să înţeleagă că nu îşi mai pot bate joc de români, că nu au voie să le interzică românilor din ţară sau de afară să îşi exprime votul, că e momentul, măcar pe final de mandat, să facă o dată ce trebuie pentru români şi România şi să organizeze alegerile libere şi să permită ca românii să îşi impună voinţa", a spus preşedintele CNC al AUR, conform comunicatului citat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dupa protestele incheiate atit de dureros in Bucuresti, acolo unde nu a mai participat nimeni , (cetatenii bucurestilori ar fi iesit masiv impotriva acestor falsi agricultori manipulati de extremisti ) am observat disparitia discursului din eter a conducatorilor Sosoaca si Simion .Anticipam , dupa cele vazute , numarul mare de cetateni ai Capitalei care vor iesi la vot in sprijinul partidelor Europene altele decit cele aflate acum in Opozitie .avem in fata o alegere simpla .Deja Kelemen ( Orban si Putin) cere in clar sa participe la viitoarea guvernare alaturi de Barna ,Orban ,Tomac si sa il sprijine pe Simion in turul doi al alegerilor Prezindentiale .Cetatenii Romaniei nu vor accepta acest amestec clar exprimat de catre Kelemen .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb