Prezentare de vinuri indiene la Palatul CCIB

B.F.
Miscellanea / 20 noiembrie 2019

Prezentare de vinuri indiene la Palatul CCIB

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Ambasada Indiei în România au organizat în Aula Carol I din sediul nostru istoric evenimentul "Prezentare şi degustare de vinuri indiene", la care au participat oameni de afaceri români, precum şi specialişti în vinuri, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Sesiunea oficială, deschisă de preşedintele CCIB, dr. ing. Costică T. Mustaţă, a fost onorată de prezenţa Excelenţei Sale Thanglura Darlong, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Indiei, cu reşedinţa în România, acreditat în ţara noastră, în Republica Moldova şi Albania, a secretarului II al Ambasadei, însărcinat cu afaceri economice şi comerciale, Anup Demta, şi a secretarului general al CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu.

Costică T. Mustaţă, dr ing. a declarat: "Deşi România este o mare producătoare şi exportatoare de vin, susţinem diversificarea ofertei disponibile pe piaţa internă şi credem că pe lângă vinurile franţuzeşti, spaniole, italiene, sau din ţări mai îndepărtate, cum ar fi: Chile, Argentina, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, vinurile indiene pot pătrunde pe piaţa noastră, dacă îi vor convinge pe consumatorii români prin calitate".

Acest aspect a fost subliniat şi de Excelenţa Sa Thanglura Darlong, care a punctat, de asemenea, preocupările Camerei bucureştene în ceea ce priveşte dezvoltarea cooperării economice şi comerciale dintre cele două ţări. În context, a subliniat implicarea CCIB în organizarea programului profesional al misiunii economice indiene care l-a însoţit în România pe vicepreşedintele Indiei, Excelenţa Sa Venkaiah Naidu, dar şi proiectele propuse de conducerea Camerei, inclusiv acela de a organiza un eveniment dedicat prezentării ofertei indiene. "Vinurile româneşti sunt deja prezente pe piaţa Indiei şi sperăm ca şi vinurile indiene să se bucure de recunoaşterea consumatorilor din frumoasa dumneavoastră ţară", a declarat şeful misiunii dipomatice indiene în finalul alocuţiunii sale, mai menţionează sursa.

Participanţii au avut oportunitatea de a afla de la dna. Hajnalka Szabo, specialist în vinuri, reprezentant al producătorului indian pe piaţa Ungariei, detalii privind modul de obţinere al vinurilor prezentate, dar şi elementele care le diferenţiază pe piaţă şi care au stat la baza obţinerii a numeroase premii în India, dar şi pe plan internaţional. În partea finală a evenimentului, participanţii au degustat câteva sortimente dintre vinurile prezentate (alb, rose si roşu), comercializate atât pe piaţa europeană, cât şi pe continentul nord-american.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb