PRIM-VICEPREŞEDINTELE PNL, CRISTIAN BUŞOI: "Ideea că premierul şi Dragnea se contrazic pe demiterea ministrului justitiei este o intoxicare pesedistă"

Ion Marian
Politică / 10 februarie 2017

Cristian Buşoi (sursa foto: Facebook)

Cristian Buşoi (sursa foto: Facebook)

"Ideea că premierul şi Dragnea se contrazic pe demiterea ministrului justitiei este o intoxicare pesedistă", a declarat prim-vicepreşedinetele Partidului Naţional Liberal, Cristian Buşoi, adăugând că prin această contradicţie între cei doi se încearcă ascunderea controlului lui Liviu Dragnea asupra guvernului, potrivit unui comunicat de presă.

Cristian Buşoi a scris: "De câteva zile asistăm la o manipulare urâtă, clocită în laboratoarele PSD: sugerarea ideii că Guvernul Grindeanu ia distanţă de Liviu Dragnea. Această punere în scenă rulează pe toate site-urile şi dă titluri pe ideea că premierul l-a demis pe ministrul Iordache împotriva voinţei lui Liviu Dragnea. Adică, după proteste, s-a trezit independenţa în primul-ministru care capătă idei proprii în afară de ideile lui Liviu Dragnea".

Potrivit lui Buşoi această manevră "subţire" este folosită de PSD pentru "a câştiga timp în faţa românilor", şi sugerează că "el lider maximo - Dragnea nu mai ţine piciorul pe gâtul premierului".

"Manevra asta nu doar străvezie ci şi prostească şi, în loc să detensioneze situaţia, nu va face decât să-i enerveze şi mai tare pe oamenii care cer guvernării PSD oarbe şi surde să înceteze să se poarte hoţeşte", a mai adăugat parlamentarul liberal.

Prim vice-preşedintele PNL consideră că social-democraţii au înţeles după protestele ample din ţara noastră următoarele:

"-Să se opună manifestărilor civice, paşnice şi democratice împotriva guvernului, cu proteste evident organizate politic şi agresive împotriva preşedintelui;

-Să mute discuţia din Guvern în Parlament şi să tergiverseze abrogarea ordonanţei care a scos România în stradă;

-Să producă un simulacru de schimbare - prin demisia ministrului Justiţiei - care evident nu a fost decât instrumentul care a pus în aplicare voinţa lui Liviu Dragnea de a da o ordonanţă care îl face scăpat pe liderul PSD;

-Să pună în scenă o minciună urâtă: că premierul şi guvernul ar capăta voinţă proprie, doar ca să mute atenţia de la controlul grotesc al lui Liviu Dragnea asupra unui guvern tras cu sfori."

Cristian Buşoi consideră că PSD acţionează cu "tergiversări" parlamentare, acţiuni de stradă "organizate politic" şi "intoxicări" de presă.

După ce sute de mii de români au ieşit să strige la partid şi la guvern să-şi schimbe comportamentul, concluzia liberalului este că social-democraţii "încearcă să ne ia de proşti pe toţi".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Scenariu cu OUG 13 doar se stie :OUG 13 a fost intocmita sub supravegherea lui Dragnea,,,,,el statea in capul mesei

    Dupa ce a fost gata OUG 13 la ora 17,30 din data de 21.01.2017...care trebuia sa se duca la Guvern pentru aprobare. 

    Asa ca e clar ca Iordache era necesar ......sa iasa mediatic....bine din partea lui Dragnea. Totul a fost un scenariu.....

     

    1. rectific 31.01.2017

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb