PRIM-VICEPREŞEDINTELE PNL, CRISTIAN BUŞOI:  "Pe Gabriela Firea o lasă nervii din cauza protestelor "

Vlad Giurgiu
Politică / 4 februarie 2017

Cristian Buşoi (sursa foto: Facebook)

Cristian Buşoi (sursa foto: Facebook)

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, susţine că declaraţia Gabriele Firea, potrivită căreia 95% dintre cei care protestează în stadă nu au citit ordonanţa despre codurile penale, este tipică pentru un "pesedist pe care l-au lăsat nervii" şi nu face decât să toarne gaz pe foc într-un context social deja foarte tensionat.

Cristian Buşoi a afirmat: "Declaraţia dnei Firea despre faptul că 95% dintre oamenii care protestează nu au citit textul ordonanţei pentru care cer abrogarea, este o declaraţie tipică de pesedist pe care l-au lăsat nervii, un fel de «măi animalule» în varianta 2016".

Acesta a acuzat PSD că "aproape că vrea să-i trateze cu un dos de palmă pe românii care nu iubesc partidul suficient încât să se lase minţiţi".

Buşoi i-a cerut Gabrielei Firea să facă public studiul pe care l-a invocat în sprijinul afirmaţiilor ei "pentru a nu părea total penibilă" şi să evite declaraţiile care pot tensiona şi mai mult situaţia.

Buşoi a conchis astfel: "În loc să vorbească printre dinţi şi să mârâie la oamenii care protestează în frig de zile întregi pentru ca în România să devină o ţară normală în care se respectă nişte reguli, dna Firea mai bine ar înţelege că are o responsabilitate politică şi că trebuie să accepte că politicienii nu trebuie să fie deasupra legii. În loc să toarne gaz pe foc cu declaraţii iresponsabile, dna Firea poate să propună partidului din care face parte să anuleze ordonanţa de urgenţă şi să pornească o dezbatere în Parlament, pentru că acolo este forul instituţional legitim unde se poate purta o discuţie transparentă despre modificări care afectează societatea românească".

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A gresit/a busit-o nenea Cristi; nervii au lasat-o de mult, acum s-a pierdit cu Firea. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb