Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

Adelina Toader
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 21 iunie 2018

Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

Toate apartamentele complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare

În luna iulie, vor demara lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect rezidenţial

Dezvoltatorul imobiliar La Gloire, deţinut de antreprenorul Andrei Iuşut, investeşte 2,5 milioane de euro în complexul rezidenţial Pipera Vlad Tepeş - La Gloire.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, Andrei Iuşuţ mizează pe piaţa imobiliară prin proiectele de tip rezidenţial boutique accesibile, care oferă condiţii de lux fără ca preţul să fie prohibitiv.

Domnia sa a declarat: "Zona de rezidenţial boutique accesibil reprezintă o nişă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piaţa e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta parte, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populaţiei. Rezidenţial boutique accesibil e un concept care vizează cumpărătorii foarte informaţi, atenţi la toate detaliile, care îşi doresc o alternativă la cele două tipuri de imobile care domină piaţa".

Investiţia în complexul residential boutique - Pipera Vlad Tepeş - La GLOIRE s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, execuţiei în sine şi proiectării. Ansamblul rezidenţial cuprinde 31 de apartamente - 17 de două camere, 13 de trei camere şi unul de patru camere, parcare subterană, grădini private la parter şi cu terase foarte mari, utilizând spaţiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafaţa ansamblului. Toate cele 17 apartamente ale complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare.

Reprezentantul complexului anunţă că în luna iulie, vor fi demarate lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect - Complexul Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE. Acesta se va afla în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Şaulei. Va cuprinde 47 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase, între două şi patru camere, cu terase ample şi parcare subterană. Spaţiul verde adiacent va reprezenta peste 60% din suprafaţa ansamblului. Suprafeţele teraselor vor varia de la 15 metri pătraţi la 110 metri pătraţi. Termenul de finalizare a Complexului Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE este octombrie 2019. Preţurile unui apartament variază de la 79.999 de euro + TVA până la 177.999 de euro + TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb