PRM îi acuză pe Ciontu şi Stanciu de "infracţiuni de tip mafiot"

Ziarul BURSA #Politică / 8 iunie 2005

Partidul România Mare (PRM) aşteaptă ca justiţia să se autosesizeze şi să-i "aresteze" pe Corneliu Ciontu şi Anghel Stanciu, care au fost excluşi din partid, pentru "infracţiuni de tip mafiot pe care le-au săvîrşit", după cum se arată într-un comunicat difuzat marţi de Biroul de presă al PRM şi citat de Rompres.

Argumentele PRM împotriva celor doi rezidă în afirmaţii făcute de mai mulţi membri ai partidului şi de alte persoane, în diferite ocazii, cu privire la nereguli pe care le-ar fi comis Corneliu Ciontu şi Anghel Stanciu.

Potrivit sursei citate, la adresa lui Corneliu Ciontu s-a spus că în anul electoral 2004 "a cerut şi a primit mită" şi "a primit şpagă" pentru a atrage PRM în alianţă cu PSD, pentru a-i convinge pe membrii PRM să voteze candidatul PSD în alegerile prezidenţiale, pentru a facilita obţinerea unor fotolii de parlamentar. Ciontu a fost acuzat că şi-a însuşit bunuri achiziţionate din banii partidului şi că fiul şi nepotul lui au spart sediul PRM "furînd toată aparatura video şi arhiva partidului, de cîteva sute de video-casete". Nu în ultimul rînd, în comunicatul menţionat se arată că Ciontu ar fi făcut o vizită în Dubai, împreună cu Viorel Hrebenciuc, unde ar fi depus într-o bancă o sumă importantă de bani.

Anghel Stanciu a fost acuzat, potrivit sursei citate, că este unul dintre "baronii" judeţului Iaşi, că are o avere "imposibil de evaluat, de ordinul mai multor milioane de dolari" şi că ar fi făcut afirmaţii extrem de dure la adresa presei.

"Aşa înţelege PRM să se lupte cu corupţia reală, începînd chiar cu hoţii din interiorul său", conchide comunicatul citat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb