Producţia de gaze naturale a Aurelian Oil & Gas în România a crescut cu 60% în primul semestru

(C.P.)
Ziarul BURSA #Materii Prime / 1 octombrie 2009

Compania petrolieră Aurelian Oil & Gas PLC, cu activităţi concentrate pe România, Polonia şi Bulgaria, a anunţat ieri că în primul semestru al acestui an producţia sa de gaze naturale în România a crescut cu 60 de procente, informează un comunicat de presă. Potrivit rezultatelor interimare, în perioada ianuarie-iunie 2009 producţia de gaze naturale realizată în România de Aurelian Oil & Gas a ajuns deja la aproape 90 de procente faţă de nivelul înregistrat în întregul an 2008.

Compania a mai informat că producţia la concesiunea Brodina a ajuns la cinci milioane picioare cubice (aproximativ 150.000 de metri cubi) pe zi, după finalizarea facilităţilor de compresie şi a legării puţurilor Vicsani-1 şi Fratauti-1.

Pentru perioada viitoare, Aurelian Oil & Gas are de gând să foreze un nou puţ la blocul Suceava, la începutul lui 2010. După ce operaţiunile de forare se vor termina, acest puţ va putea fi legat foarte rapid, ceea ce va permite creşterea producţiei de gaze naturale până la 11 milioane picioare cubice (aproximativ 310.000 de metri cubi) pe zi.

În primele şase luni ale acestui an, Aurelian Oil & Gas PLC a înregistrat pierderi nete de 694.000 de euro şi un flux de numerar net de 1,8 milioane euro. Directorul executiv Rowen Bainbridge a apreciat că Aurelian este afectată de recesiunea globală şi de scăderea dramatică a preţului materiilor prime.

În România, Aurelian Oil are puncte de producţie şi de exploatare în blocul Brodina - la Zona de producţie Bilca (Concesiunea Brodina), Fratauti-2 şi Vicsani-1 forate cu succes în 2008 lângă Bilca - ambele puţuri sunt legate la instalaţiile Bilca, Voitinel-1 (concesiunea Brodina).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb