Produs unic de asigurare de locuinţă cu despăgubire instant

C.P.
Bănci-Asigurări / 9 septembrie 2010

Începând cu această lună, clienţii EUROINS şi OttoBroker au la dispoziţie un produs unic pe piaţa de asigurări din România: asigurarea de locuinţă cu despăgubire instant.

Noul produs acoperă şi avarii cauzate de centrala termică, instalaţia electrică sau instalaţia de apă şi răspundere pentru inundaţii sau alte stricăciuni provocate vecinilor. Asigurarea poate fi plătită în maxim 4 rate egale sau integral pentru 1 an, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Pentru daunele de sub 1.000 de lei, despăgubirea se acordă în 5 zile de la constatare, iar dacă asiguratul este din Bucureşti sau din judeţul Ilfov, despăgubirea se acordă instant.

"Ştim că promptitudinea în soluţionarea daunelor este unul dintre principalele criterii care fac diferenţa între companiile de asigurări. Acest produs are rolul de a aduce românii mai aproape de asigurările de locuinţe, care le sunt atât de utile în contextul evenimentelor din ultima perioadă", declară Iulius Alin Bucşa, Director General al EUROINS România.

"Odată cu acest produs inovativ, am hotărât să lansăm şi o campanie de informare a clienţilor cu privire la asigurarea de locuinţe. Minighidul `Asigurarea de locuinţă` va fi disponibil gratuit în reţeaua noastră de vânzare din centrele comerciale şi cuprinde sfaturi utile exprimate într-un mod atractiv şi accesibil. Ghidul va fi completat de explicaţiile consultanţilor noştri, care vor oferi celor interesaţi toate detaliile necesare", completează Victor Şraer, General Manager, OttoBroker.

EUROINS România şi OttoBroker oferă şi o reducere de 5% clienţilor care achiziţionează o astfel de poliţă împreună cu una de tip RCA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb