Program de reciclare a deşeurilor de produse electronice şi electrocasnice la Altex

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 13 noiembrie 2008

ALTEX România continuă promovarea protecţiei mediului prin programe destinate educării şi spijinirii populaţiei în scopul reciclării ecologice a deşeurilor de produse electronice şi electrocasnice.

Principalele obiective de responabilitate socială asumate de ALTEX ROMANIA au fost atinse: compania oferă servicii de calitate clienţilor, oferă un cadru propice dezvoltării profesionale pentru peste 2000 de angajaţi şi răspunde cu succes exigenţelor societăţii româneşti.

Începând cu 2007 ALTEX ROMANIA a făcut încă un pas în a sublinia poziţia de companie responsabilă şi a declanşat o serie de programe de promovare a reciclării ecologice a deşeurilor.

"Studiile privind consumul resurselor naturale finite ingrijorează astăzi populaţia întregii planete, deci este evident că trebuie găsite soluţii de protecţie a mediului înconjurător. Tocmai de accea lansăm încă o campanie în care îi chemăm alături de noi pe clienţii din întreaga ţară. Noul program lansat sub numele "Buy Back" îşi propune să convingă populaţia să returneze deşeurile de produse electronice", declară Iulia Urda, director marketing ALTEX ROMANIA.

Pentru a crea un cadru cât mai accesibil şi avantajos pentru clienţi, aceştia pot returna produsul vechi în orice magazin ALTEX sau MEDIA GALAXAY. Programul se derulează în perioada 6 - 26 noiembrie 2008 şi oferă un avantaj concret celor ce vin alături de ALTEX ROMANIA în cadrul programului de protecţia mediului. Astfel, toţi cei care vor returna un televizor sau monitor vechi vor beneficia de o reducere de 15% pentru achiziţia unui televizor cu ecran LCD sau plasmă Samsung din magazinele ALTEX sau MEDIA GALAXY.

Partenerii ALTEX ROMANIA în programul Buy Back sunt: ECO TIC asociaţie autorizată de reciclare a deşeurilor de produse electronice şi Genco Trade SRL - importator Samsung Electronics, lider mondial în industria semiconductorilor, telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb