PROGRAMUL DE COOPERARE ELVEŢIANO-ROMÂN: 3 milioane de franci elveţieni alocaţi pentru proiecte

A.C.
Companii / 25 martie 2014

Peste 3 milioane de franci elveţieni vor fi alocaţi pentru proiecte depuse în cadrul celei de-a doua runde a Schemei de grant pentru Parteneriate, organizate de Programul de Cooperare Elveţiano-Român, potrivit unui comunicat remis, astăzi, redacţiei.

În cadrul celei de-a doua runde de cereri pentru propuneri de proiecte va fi alocat un buget de 3.183.641,76 franci elveţieni, împărţit în subvenţii mici (10.000-100.000 franci elveţieni) şi subvenţii mari (100.001-250.000 franci elveţieni).

Vor putea solicita finanţare: organizaţiile nonguvernamentale şi nonprofit cu sediul în România, autorităţile române locale şi centrale, instituţii/agenţii publice, servicii guvernamentale deconcentrate la nivel local, sindicate şi patronate reprezentative şi recunoscute la nivel naţional.

Pentru a putea obţine finanţare nerambursabilă în cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte este necesară stabilirea unui parteneriat cu cel puţin o organizaţie sau instituţie din Elveţia. Partenerii elveţieni pot fi: organizaţii nonguvernamentale şi nonprofit, organizaţii publice sau guvernamentale, entităţi teritoriale, sindicate şi patronate.

Pe lângă insituţiile elveţiene, este posibil şi parteneriatul cu entităţi de pe teritoriul României precum cele menţionate, în măsura în care respectă standardele cerute şi cel puţin un parteneriat dintre o entitate română şi elveţiană.

Un solicitant poate depune maxim o cerere de finanţare, indiferent de tipul de subvenţie vizată, iar durata proiectelor poate fi de minim 18 luni şi maxim 36 luni, se mai arată în comunicat.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanţare la sediul Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) este 26 iunie 2014, ora 17:00.

În cadrul primei runde de cereri de propuneri de proiecte, lansată în 2012, au fost primite 116 aplicaţii, dintre care au fost selectate 14 aplicaţii câştigătoare cărora li s-a alocat un buget de 2.800.000 franci elveţieni.

FDSC este o organizaţie nonguvernamentală, independentă, înfiinţată în anul 1994, în cadrul unei iniţiative a Comisiei Europene. În 15 ani de activitate, FDSC a acumulat experienţă în gestionarea şi alocarea fondurilor către organizaţii neguvernamentale - peste 1700 de proiecte finanţate, cu un buget total de peste 70 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb