Protest organizat de AUR în Piaţa Universităţii

F.D.
Politică / 2 octombrie 2022

Protest organizat de AUR în Piaţa Universităţii

Actualizare Diana Şoşoacă nu a fost lăsată să vorbească la mitingul AUR

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă s-a urcat pe o scena improvizată, astăzi, în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat de AUR, însă protestatarii i-au cerut să coboare şi i-au reproşat că a vorbit urât despre ei. Aceasta a fost dată jos de pe scenă şi a început să strige după jandarmi să o apere, relatează News.ro.

"Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate", a spus Şoşoacă la o portavoce.

Ea l-a invitat pe liderul AUR, George Simion, să vină pe scenă.

Mai mulţi protestatari au început să o critice pe senatoare. "Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă", a strigat un bărbat din mulţime.

Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: "Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!".

Ea a continuat. "Fără violenţă! Fără violenţă".

---

Actualizare George Simion: "Suntem peste 10.000 de români în Piaţa Universităţii"

Peste 10.000 de protestatari, potrivit deputatului George Simion, preşedintele AUR, au ocupat atăzi zona Pieţei Universităţii, în aşteptarea semnalului de plecare în marş spre Piaţa Victoriei, locul de desfăşurare a manifestaţiei, relatează Agerpres.

Pe fondul asurzitor al vuvuzelelor, participanţii la protest flutură steaguri tricolore, afişează lozinci antiguvernamentale şi scandează, printre altele, "Demisia", "Hoţii, hoţii", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "George, preşedinte", "Naţional, unitate".

"În momentul ăsta suntem peste 10.000 de români. Sunt oameni veniţi din toate judeţele ţării pentru a-şi arăta nemulţumirea, sunt autocare blocate pe drum. Vă aşteptăm, mai stăm 45 de minute aici, în Piaţa Universităţii. Nu e protestul AUR, nu e protestul lui George Simion, e protestul românilor nemulţumiţi, vă aşteptăm la Universitate", le-a transmis Simion participanţilor la protest.

Manifestaţia este supravegheată îndeaproape de forţele de ordine.

---

Câteva sute de manifestanţi s-au adunat astăzi în Piaţa Universităţii, la mitingul de protest organizat de AUR. Liderul formaţiunii George Simion, aflat printre protestatari, a anunţat că nu va rosti niciun discurs. El a cerut oamenilor să vină la Piaţa Universităţii, acuzând că autocare ce vin din judeţe au fost oprite pe drum, potrivit News.ro.

Participanţii la protest au drapele tricolore, iar unii dintre ei sunt îmbrăcaţi în costume populare.

La ora 15:00, conform programului anunţat de AUR, urmează plecarea coloanei de protestatari spre Piaţa Victoriei iar la ora 16:00, coloana de protestatatari intră în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului.

AUR a precizat că protestul se va încheia la miezul nopţii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dacă erau rezistii la protest acum ne spuneau ca sunt 30.000

    S-a lamurit lumea cu simion asta si cu aurul lui , facatura securista .la Razvan Dumitrescu de vreo trei ori a spus ca nu intelege de ce psd il sustine pe virgil popescu , lucru pr care il intelege si copii de gradinita . pentru ca este omul sistemului simioane , daca il dai jos pe popescu , sistemul pune imediat alt virgil popescu , asa ca lupti cu morile de vant daca te-ai focusat pe virgil popescu . apropos , ti-a mancat pisica limba cand e vorba de termocentrala Mintia ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb