PSD acuză Alianţa că joacă murdar în campania electorală

Romana Puiuleţ
Ziarul BURSA #Politică / 28 martie 2005

PSD îl pîrăşte pe Videanu la Băsescu

Organizaţia PSD Bucureşti acuză Alianţa D.A. că se foloseşte de funcţionarii publici în campania electorală. Astfel, vicepreşedintele PSD, Codrin Ştefănescu, a prezentat ieri o casetă audio pe care era înregistrată o conversaţie dintre consilierul general PSD, Octavian Petrovici, şi trei gardieni publici care ar fi primit ordin de la viceprimarul PD al sectorului 1, Viorel Bazgan, să păzească corturile de campanie ale Alianţei D.A. Înregistrarea a fost făcută în centrul Bucureştiului, zona Piaţa Romană, unde Alianţa are amplasat un cort de campanie. Consilierul PSD acuză funcţionarii publici pedişti că deturnează banii publici, obligînd gardienii să păzească aceste obiective de campanie.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PSD va trimite astăzi o scrisoare deschisă preşedintelui Traian Băsescu în care îi semnalează ca Adriean Videanu, candidatul Alianţei la Primăria Capitalei, îi foloseşte numele pe afişele electorale. Pesediştii vor să ştie dacă preşedintele Traian Băsescu şi-a dat consimţă-mîn-tul sau nu, să apară alături de Adriean Videanu în campania electorală.

În afară de aceste neregului, Codrin Ştefănescu a prezentat presei teoria PSD privind insis-tenţa lui Traian Băsescu pentru organizarea alegerilor anticipate. În opinia acestuia, Tra-ian Băsescu vrea să impună un guvern minoritar PD, din care Partidul Naţional Liberal să fie exclus.

"Traian Băsescu nu poate forţa alegerile anticipate cu un premier liberal. Acum două săptămîni, PNL a decis să se retragă din campania electorală a lui Adriean Videanu, spunînd că PD va trebui să-şi sprijine candidatul singur", a argumentat vicepreşedintele PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb