PSD: ''Singura soluţie rezonabilă pentru România - social-democraţii să strângă o majoritate în jurul lui Rafila''

G.U.
Politică / 13 decembrie 2020

''Singura soluţie rezonabilă pentru România - social-democraţii să strângă o majoritate în jurul lui Rafila''

PSD susţine că "singura soluţie rezonabilă" pentru România este ca preşedintele Iohannis "să nu mai ignore" Constituţia şi să permită acestui partid să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila, propunerea social-democraţilor pentru funcţia de premier, informează Agerpres.

"Se demonstrează că fumul alb anunţat ieri cu mare pompa de reprezentanţii #CDR2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii! Singura şansă pentru ca gaşca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri şi a unui Parlament cu cel puţin 3 camere, să ajungă la toată lumea! Singura soluţie rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituţia şi să lase #PSD, partidul care a câştigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila. #România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan!", se arată într-un mesaj al PSD postat, astăzi, pe pagina de Facebook a partidului.

Reprezentanţii PNL, USR PLUS şi UDMR au negociat sâmbătă şi duminică, la Vila Lac 1, formarea unei coaliţii de guvernare, notează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, a anunţat că runda de negocieri de duminică s-a încheiat, în condiţiile în care nu s-a putut conveni asupra persoanei premierului, astfel încât liberalii şi USR PLUS îşi vor prezenta candidaţi proprii pentru funcţia de prim-ministru la consultările convocate pentru luni, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Din pacate singura solutie care a mai ramas pentru partidul de putreziti numit PSD e sa-l bage pe Raifla in fata asa cum procedau odata cu Ion Iliescu cand aveau nevoie de voturi de la oamenii simpli din popor.

    Daca nu era Iohannis si gasca lui de fascisti tampiti, PSD nu ar fi trebuit sa treaca de 15% la vot, caz in care era mult mai aproape de lada de gunoi a istoriei unde ii e locul alaturi de Basescu, Ponta si toti ceilalti.  

    Dar.. in Romania partidele de dreapta fiind de tot cacatul (cu PNL in frunte)(... la ce sa te astepti? PSD pe primul loc pe podium, in 2020, la numai 32% prezenta la vot iar din tot PSD-ul un singur om are imagine cat de cat acceptabila in popor - Rafila, nene...

    Asa s-a ajuns...  

    1. Tu,cu cine ai votat?

      Nu am fost la vot.. dar daca stiam de cei de la AUR (habar n-am avut de ei), m-as fi dus sa-i votez cu ambele maini.

      In primul rand,daca nu ai stiut de "aur" inseamna ca nu esti suficient de informat,dar te crezi destept si iti dai cu parerea la toate articolele de pe aici! In al doilea rand,daca nu ai fost la vot atunci nu ai dreptul moral de a critica si a acuza clasa politica pentru ce este rau in tara noastra! Mai pe romaneste,degeaba latri pe aici daca nu te duci sa votezi! Si sa nu spui ca nu ai cu cine,pentru ca au fost aproximativ 25 de partide sau independenti care au candidat! Lasa-ma cu partidul asta de extremisti,parca vad ca vor avea soarta neo-nazistilor din Grecia care se numea "zorile aurii"!! Citeste ca sa afli ce s-a intamplat si unde sunt acum!

      Acum au ieșit de la psihiatrie....

      Cine mai vrea ? 

    Eu nu inteleg ce-l recomanda pe doctorul Rafila? Traseul lui seamna putin cu al lui Dancila. Acea Dancila care a disparut asa cum a aparut. Dar ce experienta manageriala are d. Rafila? Ce legatura are el cu economia Romaniei? Doar ca primeste salariu de la OMS nu-l recomamda pentru postul de conducere executiv in fruntea unui guvern care risca sa-si rupa gatul in 2021. Tehnica asta a lui Ciolacu este la fel ca a lui Dragnea. Se ascunde im spatele unor nume mai mari sau mai mici sperand sa-i creasca si lui cota si afacerile la dugheana din Buzau.

    1. Nu mai avem pandemie acum sau tot circul facut de pnl si giolbanis a fost doar sa sperie o anumita categorie de oameni sa nu mearga la vot ,socoteala de acasa nu s a potrivit cu cea din targ iar romanii sau desteptat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb