Puiu Popoviciu, dat în urmărire internaţională

F.A.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 4 august 2017

Puiu Popoviciu, dat în urmărire internaţională

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu va fi dat în urmărire internaţională după ce Curtea de Apel Bucureşti a emis, ieri, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie, potrivit unor surse din Poliţie.

Popoviciu a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română miercuri după ce nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a sa în dosarul "Băneasa Investment".

Poliţia Română a publicat, miercuri seară, la rubrica "Persoane urmărite", fotografia şi datele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la şapte ani de închisoare.

Pe site-ul Poliţiei Române sunt publicate datele de identitate ale omului de afaceri, în vârstă de 58 de ani, precizându-se că acesta nu are domiciliul în România.

Poliţia Română menţionează că Puiu Popoviciu se sustrage de la executarea pedepsei de 7 ani de închisoare, la care a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

În legătură cu "persoana urmărită naţional Popoviciu Gabriel Aurel", Poliţia a transmis, miercuri seară, şi procedura pentru situaţiile în care o persoană condamnată definitiv se sustrage de la executarea pedepsei: ¢În situaţia în care persoana este condamnată definitiv de către instanţă la pedeapsa cu închisoarea, în baza mandatului de executare a pedepsei, poliţiştii se deplasează la adresa de domiciliu a celui în cauză, în vederea aplicării măsurii dispuse. În situaţia în care o persoană nu este găsită, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce se execută verificări, cel condamnat este dat în consemn la frontieră şi este dispusă măsura urmăririi la nivel naţional. Dacă din verificările şi investigaţiile efectuate rezultă că persoana nu se află pe teritoriul României, se solicită Curţii de Apel emiterea unui mandat european de arestare. În baza acestui mandat se dispune urmărirea internaţională".

Ultimul domiciliu declarat de Puiu Popoviciu figurează la Monaco.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de magistraţii instanţei supreme, la şapte ani de închisoare, după ce l-au găsit vinovat că a pus mâna ilegal pe sute de hectare de teren din nordul Capitalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb