RADET întrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic în zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei

B.D.
Miscellanea / 18 noiembrie 2019

RADET întrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic în zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei

RADET anunţă că va întrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic în zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei pentru lucrări la magistrala din zonă veche de 34 de ani, şi care alimentează jumătate dintre locuinţele din sector. Spitalul "Marie Curie" şi Centrul de Recuperare pentru Copii "Nicolae Robănescu vor fi afectate.

"În zona Progresul din sectorul 4, RADET efectuează o lucrare importantă de refacere a Magistralei CET Progresul, Magistrala ce alimentează jumătate din Sectorul 4 şi care are o vechime de 34 de ani. După oprirea furnizării agentului termic de săptămână trecută, au fost efectuate verificări suplimentare ale Magistralei şi s-a constatat că sunt şi alte tronsoane afectate. Pentru a asigura continuitatea serviciului de alimentare cu energie termică, s-a luat decizia de către RADET de a întrerupe furnizarea de energie termică, începând de luni, 18 noiembrie 2019, timp de 48 de ore, pentru a înlocui conducta afectată, operaţiune absolut necesară pentru că, în această iarnă, să nu mai existe avarii în zona", a transmis, luni seară, RADET.

Măsura afectează şi Spitalul "Marie Curie" şi Centrul de Recuperare pentru Copii "Nicolae Robănescu.

"În ceea ce priveşte situaţia unităţilor medicale din zona menţionată, subliniem faptul că orice unitate spitalicească are obligaţia de a asigura câte o sursă suplimentară pentru fiecare agent termic, respectiv apă caldă şi căldură, conform Normativului NP -015-1997 privind proiectarea şi verificarea construcţiilor spitaliceşti şi a instalaţiilor aferente acestora: «În vederea asigurării continuităţîi în livrarea de energie termică se vor lua măsurile corespunzătoare, astfel încât să existe însă o sursă suplimentară pentru fiecare agent termic»", a mai transmis societatea.

Reprezentanţii RADET au informat, încă din dată de 15 noiembrie, conducerea Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Curie Bucureşti, despre lucrările ce vor fi efectuate, astfel încât acesta să poată lua măsurile necesare.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Nici in sectorul 2 din 18.11 2019 nu avem apa calda si caldura (de trei zile) - mai precis pe bdul Ferdinand. Care este cauza? Nici nu a inceput iarna si a inceput "calvarul" de anul trecut???

    apa calda lipsa din data de 18 nov , nici la ora asta nu e apa nici macar moderat de calduta sos pantelimon vis a vis de megamall

    Th. Sperantia / Calarasi, nu avem caldura nici apa calda nici acum.

    Reparatia planificata si anuntata intre 18-20 nov apare pe site-ul RADET rezolvata de pe 20 nov ora 18 (cu 6 ore inainte de termenul planificat!!! ura!!!). In realitate nici la aceasta ora nu avem apa calda si caldura, iar la dispecerat fie nu raspunde nimeni si te decupleaza dupa 30 min de asteptare, fie nu stiu ce sa iti comunice.

    Asta dupa ce au mai avut o ”reparatie anuntata” intre 4-6 nov iar pe 16 si 17 caldura in timpul zilei a fost oprita!

    A inceput iarna ...... si nu este ca vara ....cand oricum opreau apa calda 2-3 zile pe saptamana! 

    Lipsa caldura si apa calda.. nici nu a inceput iarna si a iar calvarul de anul trecut cand am inghetat in casa de Craciun si Revelion. Nu era saptamana fara avarie in Doamna Ghica. Iar o luam de la cap in conditiile in care costul iti goleste buzunarul. Eu de fapt platesc apa rece care curge pe teava de apa calda..?? Sunt oameni batrani, bolnavi, copii care nu pot sta sa inghete in casa... Chiar nu mai e nicio sansa sa traim totusi in conditii decente? Suntem furati prin toate mijloacele..

    Nu este apa calda de 5 zile pe sos. Mihai Bravu

    În Dristor-insula temperatura agentului termic foarte scăzută. Nu considerați ca consumați combustibil inutil, pentru a livra agent termic la temperaturi mici.? Ne cam luați bani degeaba.

    Nu avem apa calda si caldura de 6 zile, de luni, 18 noiembrie, strada Avrig 9-19. Nu am fost anuntati cat dureaza problema. Ex-seful Radet, actual sef companie municipala, declara miercuri, 20 noiembrie, la TV, ca problemele se solutioneaza in sectoarele 1, 3, 5, in sectorul 2 nefiind probleme cu furnizarea de caldura. Azi declara ca au ramas cateva cazuri, in sectorul 6, care se solutioneaza la ora 19.00.

    Despre sectorul 2, nimic! Oamenii de la Primarie dezinformeaza, mint, cum au facut in ultimii 3 ani!

    Rusine sa le fie! 

    Nici in cartierul militari nu este căldura din data de 19 noiembrie

    În sectorul 2,Sos Pantelimon nr. 363 apa calda avem cu porția sau deloc,iar căldură dacă se poate numi căldură caloriferele sunt mai mult reci decât calde. Nu este posibil sa stam cu copii mici in conditiile astea.

    De ce nu se da caldura la capacitate ?in sectorul 4 pe Brancoveanu 124 sunt caloriferele doar călduțe si in casa este frig .....macar sa stim cit dureaza situatia asta ? Nu ne a anunțat nimeni nimic ....vine 1 decembrie si noi stam in frig ,vine iarna ...toata vara pina acum de ce nu s au facut reparatii ?

    Aceeasi problema se repeta in fiecare an. Lipsa caldurii si a apei calde in prag de iarna.Alergarea dupa functii inalte si incompetenta primariei de a rezolva aceasta grava problema,pe langa muuuulte alte probleme care in 30 de ani nu.s-au rezolvat,arata cat de bine merge Romania. Tineti lumea in frig,dar nu uitati sa incasati banii pe un consum inexistent. Rusineee!

    27 .11.2019 nu avem apa calda si nici caldura in str. Mamulari bloc C2 , scara 2, sector 3

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb