RADU LUPESCU, MEDICUL CARE AR PUTEA FI PROPUS DE PLUS LA MINISTERUL SĂNĂTĂŢII: "O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment"

S.B.
Miscellanea / 18 aprilie 2021

"O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment"

Radu Lupescu, medicul care ar putea fi propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătăţii, afirmă că o astfel de propunere îl onorează. "(...) mai multe nu pot comenta în acest moment", susţine el, potrivit news.ro.

"O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment", a declarat, pentru Ziare.com, medicul Radu Lupescu.

Medicul Radu Lupescu, decorat de preşedintele Franţei Emmanuel Macron pentru implicarea în lupta cu pandemia de Covid-19, ar putea fi propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătăţii, susţin surse politice pentru News.ro.

O altă variantă luată în calcul de PLUS este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, în emisiunea Insider politic de la Prima Tv, că în USR PLUS nu există disensiuni, iar Ministerul Sănătăţii este normal să fie condus de un membru PLUS. Dragu a declarat că Vlad Voiculescu are viitor în politică deoarece este un tip muncitor, devotat şi se gândeşte la binele general.

După revocarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii, a fost vehiculat numele medicului Adrian Wiener (USR) ca posibil înlocuitor, dar în cadrul Alianţei postul a fost atribuit PLUS.

Medicul român Radu Lupescu a devenit, în urmă cu câteva luni, Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului, printr-un decret semnat de preşedintele francez Emmanuel Macron. Radu Lupescu este medic anestezist şi a primit distincţia pentru eforturile sale din timpul pandemiei COVID-19.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Cum adică "ar putea fi propus" iar pe el (înainte de a fi propus) "îl onoreaza deja propunerea"?

    Ce lucrătură masonică ocultă mai e si asta? 

    Cum pot oamenii astia de la USR sa propuna un medic care a plecat din ROmania si e in Franta?NU pot sa concep asa ceva.Astia de la USR si PLUS nu au nici o treaba cu romania,in opinia mea sunt toti agenti secreti.Iar Vlad Voiculescu,ar trebui sa isi vada de treaba lor,e a doua oara cand e dat la o parte si omul nu se lasa.Orice om normal si profesionisti,si-ar vedea de treaba,dar omul asta se tot intoarce,si tot insista,ceea ce ma duce la gandul ca el chiar are un interest sa fie in sistem si la sanatate,probabil pt big corporate si tot ce face el denota ca e neserios.A canditat pt primarie,dupa a fugit imediat la sanatate.Du te acasa domnule,iar USR va rog eu stati acasa,ca nu aveti treaba nici cu politica,nici cu organizarea,ci doar plimbatul de informatie.Sunteti din diaspora,stati acolo!NU REPREZENTATI ROMANIA!

    1. Andrei...cum ti se pare nivelul de trai din RO??? ...si acum gandeste ca USR PLUS nu a fost la guvernare in ultimii 30 de ani...ai inteles ideea???

      Vor să muște din nivelul de trai precar al românilor sau ce?

      E clar că sunt sclavii corporațiilor globaliste și a intereselor marilor capitaluri in Romania. 

      Nivelul de trai din Romania a fost intotdeauna scazut in comparatie cu tarile care au detinut colonii fie ca vorbim de perioada interbelica cand romania era un stat feudal din al carei export de petrol beneficiau putini iar majoritatea murea de foame in saracie, fie ca vorbim de perioada comunista, fie ca vorbim de perioada actuala. Cat priveste ultimii 30 de ani peroadele de criza si scadere economica coincid statistic si exact cu guveranarile care isi zic de dreapta, care au adus la conducere toate panaramele si toti incompetentii, toate plesnitorile prezentate de propaganda ca profesionisti. Doar distrugerea lucrurilor facute de altii nu aduce progres. Habar nu am cine este Radu Lupescu, nu vreau sa il jignesc dar nici nu stiu daca Lupescu este singurul anestezist decorat de Macron, daca face parte din cateva mii de medici decorati sau daca pur si simplu era si el pe acolo. Stiu ca nu are experienta in conducerea unui minister ceea ce cu alte cuvinte insemna incompetent, inca unul marca USR. Fie ca imi aduc aminte de cei 15.000 de specialisti ai PNTCD fie ca ma uit la junii corupti ai USR-Plus vad cum incompetenta costa bani, aduce saracie si ucide. Asta este un fapt.

    se pare ca Franta si-a propus infiintarea unui nou serviciu secret in Romania la concurenta cu Germania .sat , fara caini !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb