RAED ARAFAT: ''Cei care critică să vină cu soluţii mai bune dacă le au''

G.U.
Miscellanea / 15 octombrie 2020

''Cei care critică să vină cu soluţii mai bune dacă le au''

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, le cere românilor care critică măsurile luate de autorităţi pentru oprirea epidemiei de COVID-19 să vină cu soluţii mai bune, dacă le au, conform Digi24.

Raed Arafat a declarat pentru TVR că cei care îndeamnă la nerespectarea regulilor nu fac altceva decât să contribuie la răspândirea noului coronavirus. În plus, pot deveni ei înşişi victime ale infecţiei.

"Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa", a transmis Raed Arafat, şeful DSU.

În ceea ce priveşte vacanţa de iarnă, şeful DSU spune că ar fi de preferat ca românii să nu-şi facă planuri pentru a pleca în străinătate. Iar asta pentru că există riscul ca ţara în care vor să meargă să impună restricţii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Solutiile mai bune au fost deja enuntate - trebuie ca Guvernu sa scoata banu si sa finanteze masiv un proces de testare gratuita in care lumea sa aiba incredere si sa solicite singura testarea. Ca lumea sa aiba incredere trebuie eliminat climatul de Puscarie stalinista existent in acest moment in Romania astfel incat oamenii sa stie ca nu exista consecinte dramatice pentru ei, in caz ca sunt depistati pozitiv, ca nu-si pierd locurile de munca, ca nu le mor copiii de foame, etc.

    Sunt masuri cunoscute care in alte parti ale lumii s-au luat deja. Pentru ca ele sa fie posibile, Guvernul trebuie sa renunte la achizitia de armament de la americani si sa bage banii respectivi in teste, spitale, tablete, igiena la sate, invatamant online, etc, etc.  

    prima solutie este sa vina specialisti adevarati care sa se ocupe de aceasta problema , nu cei platiti de mafia din sanatate , care au interes sa vanda medicamente cat mai multe, si la cat mai multi bolnavi . sa se renunte la afaceri banoase cum este cea cu testarea . testarea este inutila prin faptul ca are erori mari si oameni sanatosi sint carantinati aiurea in plus dupa testare te poti infecta si nu a folosit la nimic .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb