RAED ARAFAT: "Nu e normal să ceri testarea pe banii statului din momentul în care ai alternativă pe gratis"

G.B
Miscellanea / 14 august 2021

Raed Arafat

Raed Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, medicul Raed Arafat, afirmă că nu se pune problema introducerii obligativităţii vaccinării anti-COVID pentru unele sectoare, însă susţine, în ceea ce priveşte sectorul sanitar, ideea ca angajaţii să se testeze pe banii lor, pe motiv că "nu e normal să ceri testarea pe banii statului din momentul în care ai alternativă pe gratis şi să te protejezi", transmite G4media.

"La acest moment nu se discută de obligativitate în sensul în care eşti obligat să te vaccinezi. Da, se poate discuta şi încă e discuţia în sectorul sanitar, nu eşti vaccinat, te testezi, asta este normal. Adică nu eşti vaccinat, ok, nu vrei să te vaccinezi, testează-te. Nu e normal să ceri testarea pe banii statului din momentul în care ai alternativă pe gratis şi să te protejezi", a afirmat Raed Arafat, ieri, la Digi 24.

În ceea ce priveşte restricţiile, oficialul din Ministerul de Interne a explicat că "intenţia este să nu mai închidem" unele activităţi economice, dar el a subliniat că sunt foarte importante măsurile de prevenţie.

"Orice situaţie se analizează şi se iau măsuri în final ca să împăcăm partea de sănătate publică cu partea de economie", a conchis el.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. chiar daca esti prost s-a ajuns in stadiul in care poti sa vezi usor ca aceasta dictatura care se instaleaza zilnic, se face progresiv si lacom . acum nu este chipurile obligatoriu vaccinarea dar te obliga sa scoti bani peste bani pentru niste testari inutile . apoi se renunta si la testare si va deveni vaccinul obligatoriu . e prea evidenta metoda .sa vedem cat vor intinde coarda , cand va sari capacul de pe oala in clocot .

    E aproape! Nu se mai poate suporta părerea unui anestezist politic!

    1. La închisoare! Pentru arest medical pe motivul “am văzut virusul zburând și infectând”!!

    1 - Vaccinul nu este gratis. Se ofera gratis cetatenilor dar este platit din banii de la buget adunati de la cetateni. Este nutret pentru idioti.

    2 - Daca nu e normal cu testarea moka, inseamna ca acolo unde testarea e moka, aia sunt anormali.

    3 - Ca sa se faca de cacao si mai tare ar trebui intrebat acest gauleiter de ce anul asta in mai putine luni sunt mai multi infectati si morti fata de anul trecut cand nu au fost intepati oamenii. Nu tine gogoasa cu 'varianta delta' pentru ca am fost invatati ca 'vaccinul este sigur si eficient' 

    Gandi idiotul mare specialist in nimic. Noi nu mai scapam de asta ? Nu are limita de mandat ? Sau e abonat la banii de la buget ?

    mai harap alb

    nu vrei sa te duci acasa la mama ta sa te plimbe cu camila si sa ne lasi in pace? 

    suntem satui de tine de numai! 

    ai debitat toate ineptiile posibile 

    ai facut toate magariile care ti-au fost la indemana 

    ai dat dispozitii halucinante (vezi foisor) de instaurare a anticovizniei in taote spitalele tarii ucigand zeci de mii de oameni prin refuzrea tratametului necesar! 

    nu-ti ajunge? 

    omoara-ti oamenii din tara natala si lasa-ne pe noi cu ale noastre! 

    ai inteles mr killer?

    GO HOME 

    Cei ce postează mai sus , pe lângă că nu au bun simț , chibițează în meseriile doctorilor !?

    Doriți spitale sufocate , hoteluri și restaurante , școli închise ?

    Sunteți psdșoșocați , vă plătește cineva , ceva probleme medicale ?... 

    1. esti usrciolosocat ? stupid puber !

      Am citi pe net ca la Sibiu iarba e mai ieftina. Sa nu amesteci iarba cu injectia.

    Condiționarea activităților umane, din care se câștigă o paine, de vaccinare este un act oribil, fascist, mizerabil, a teroriștilor care conduc in prezent planeta (stăpânii banilor).

    Atat timp cat s-a dovedit ca si vaccinatii se pot reinfecta si pot transmite virusul, ca o masura de preventie, consider ca este necesara testarea periodica gratuita a intregului personal medical. Sa avem in vedere aici ca multi medici au fost in concediu in strainatate, iar cand vine vorba de banii statului sa nu uitam ca am comandat o multime de doze de vaccin peste nevoile reale din care am mai si donat din ele. Grija manifestata fata de banii statului se vede si in tonele de materiale medicale care zac in depozitele Unifarm, cumparate la preturi exorbitate la inceputurile pandemiei. Nu putem face teste gratuite pentru ca am falimenta astfel afacerile laboratoarelor private.

    1. ar fi interesant sa aflam care este suma pusa la bataie de guvernanti pt ac plandemie si cu cine s-au consultat cand au lasat comanda!

      probabil cu acest marafet pe care-l roade grija de roamani cu exemple pt care ar putea fi bagat la penal de mai multe ori! 

    mai nesi

    in context este corect sa cumperi un nr de doze de vaccin de cel putin doua ori mai multe decat este nevoie??? 

    chiar ne iei de prosti? 

    ati iesit pe piata cu anticipari ale duratei plandemiei, sitiati dinainte ce varinate apar, ce vor face (faceti) 

    etc  

    mai harap alb de ce iei de prosti ?

    tu te uiti in oglinda cand dai cu pietre in cei care HRANESC? 

    Scrie pe tablă formulele chimice la virus și vaccin : să ne lămurim ce ,, bem " apă sau vin . ,, Fredonarea " cu divide et impera e clară ...

    Nu vrem vaccin nu vrem testari, vrem sa traim liberi in tara noastra... Tu daca vrei Arafat poti sa pleci la tine in Siria si sa le faci la ai tai vaccinuri si testari..ok ?

    L-a intrebat totusi cineva pe Arafat daca, in conditiile in care vaccinul protejeaza doar 39% impotriva infectiei, in conditiile in care mari cercetatori de la OMS a spus-o, a spus-o si directorul Grupului de Vaccinuri al Oxford, ca vaccinurile NU PREVIN INFECTAREA SI RASPANDIREA, vreau sa intreb pe Arafat, toata Romania ar fi trebuit sa il intrebe pe Arafat.... "Dle Arafat, dv NU VRETI SA MAI TESTATI pe medicii vaccinati?". Daca este asa, Arafat face crime impotriva umanitatii pentru ca medicii vaccinati se pot infecta aproape la fel de usor ca nevaccinatii si vor omori pacientii pe care ar fi trebuit sa ii protejeze.

    increderea populatiei in cadrele medicale este zeroooooooooooo

    iar in actuali conducatori este cu minus (mai rau ca pe timpul constantinescu- ciorbea)

    participarea la vot la urmatoarele alegeri va fi sub 15%  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb