RAEŢCHI:  "Un preşedinte de Cameră şi un premier nu merg la întâlniri pe un colţ de masă pretinzând că discută oficial"

Mina Irina
Politică / 20 ianuarie 2017

"Un preşedinte de Cameră şi un premier nu merg la întâlniri pe un colţ de masă pretinzând că discută oficial"

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat vineri la acţiunile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ale premierului Sorin Grindeanu, susţinând că acestea se plasează în afara uzanţelor diplomatice ale unor politicieni care se respectă, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Ovidiu Raeţchi afirmă: "Liviu Dragnea este un demnitar român. El reprezintă în mod oficial România. În această calitate, el trebuie să înţeleagă că respectarea unor uzanţe diplomatice înseamnă, în fapt, respectarea cetăţenilor români. Tocmai pentru acest lucru există proceduri diplomatice: pentru a nu genera un dezechilibru între părţi. Preşedintele Camerei Deputaţilor nu trebuia sub nicio formă să accepte să fie strecurat la o masă, foarte probabil contra unei donaţii, de către un lobbist, cu un partener atât de important al României (preşedintele SUA) pentru a «fura» câteva fotografii neoficiale şi ridicole. Este evident că Liviu Dragnea nu înţelege regulile diplomatice".

Ovidiu Raeţchi a adăugat că un demnitar al României nu trebuie să se comporte precum Liviu Dragnea.

Deputatul a declarat: "Aşa procedează un adolescent în politică. Aşa procedează, poate, un politician care se teme de o nouă condamnare penală, încercând să impresioneze în ţară, eventual, câteva suflete sensibile din sistemul de justiţie. Dar în niciun caz nu aşa se poartă un demnitar al României. Când obţii o întâlnire informală, nu pretinzi că ai reprezentat ţara strecurat printre tacâmuri şi ospătari. Şi nu faci public evenimentul".

Preşedintele PSD a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la o întâlnire la care el şi premierul Sorin Grindeanu au participat alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Grea palma vizitei lui Dragnea in SUA. Continua mistocareala, e bine sa ai o alinare cand stai pe tuse nebagat in seama.

    La cate maini a strans, formal, badea Trump zilele acestea, 99% sunt deja uitate si fara nicio consecinta; inalnirile cu consecinte sunt cele planificate pe anumite subiecte, discutate/negociate si parafate. 

    ....Dragnea a fost invitat in SUA..nu atat ca participant la oficializarea "intrari " lui Trump in Casa Alba.Aceasta invitatie a fost doar un pretecst ......

    Dragnea o sa vina cu o "scrisoare" pe care o sa trebuiasca s-o invete f.bine pana soseste cu avionul in Romania,,,,Va rog sa urmariti...atitudinea lui dupa sosirea in Romania. 

    1. Calendar de respectat cu strictete.

    Cred ca iti creapa ficatul de ciuda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb