Raiffeisen Bank îşi sprijină clienţii IMM cu credite în derulare

I.M.
Bănci-Asigurări / 23 martie 2020

Raiffeisen Bank îşi sprijină clienţii IMM cu credite în derulare

Raiffeisen Bank oferă asistenţă personalizată afacerilor care întâmpină greutăţi semnificative în contextul pandemiei COVID 19, asigurând amanarii cu 3 luni a ratelor de capital şi prelungirii pe o perioada între 3 şi 12 luni a linii de credit scadente în perioada imediat următoare, se arată într-un comunicat remis Redacţie noastre.

Totodată, banca a simplificat în regim de urgenţă, fluxurile interne şi documentaţia necesară, astfel încât aceste modificări să poată fi implementate cu un minim de efort din partea clientului, iar o parte dintre clienţi să beneficieze de prelungiri le perioadei, fără să fie necesar să se deplaseze la banca.

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail, Raiffeisen Bank, a declarat: "Este important că firmele care aplică pentru modificarea termenilor contractuali să o facă în mod responsabil, pe baza unor dificultăţi reale, care pot fi evaluate în mod concret. Obiectivul declarat al băncii este de a traversa momentul actual alături de toţi partenerii IMM, care beneficiază de la noi de produse de creditare pentru afacerea lor".

"În calitate de reprezentant legal al unei persoane juridice, dacă sunteţi în carantină, autoizolare sau alte situaţii speciale şi consideraţi că veţi avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, va rugăm să va adresaţi telefonic persoanei care gestioneza relaţia cu compania dvs. (responsabilul dvs. de client sau director agenţie) sau să contactaţi banca la numărul de telefon 021 306 3007.", precizează reprezentanţîi instituţiei.

De asemenea, Raiffeisen Bank urmăreşte îndeaproape măsurile adoptate de Guvern privind sprijinirea IMM-urilor şi lucrează alături de partenerii internaţionali (BERD, BEI, FEI) la implementarea unor soluţii care să sprijine acest sector, atât de important pentru funcţionarea economiei naţionale.

"Suntem alături de antreprenori pentru a analiză modificarea condiţiilor lor de afaceri - pieţe, preţuri, surse de aprovizionare, provocări legate de forţă de muncă, pentru diversele categorii IMM, profesii liberale sau start-up-urile sprijinite în ultimii ani prin programul factory by RAIFFEISEN BANK", a adăugat Vladimir Kalinov.

Potrivit sursei citate, Raiffeisen Bank a creditat în 2019 peste 13.300 de antreprenori, iar 4800 dintre ei au beneficiat de împrumuturi prin programe dedicate de la instituţii financiare internaţionale.

La finalul anului trecut, Raiffeisen Bank avea în portofoliu aproape 2,2 milioane de persoane fizice, peste 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Totodată, banca are o reţea de 800 ATM-uri, 300 maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi 22.000 de POS-uri.

Raiffeisen Bank îşi asigura clienţîi că activitatea de baza a băncii va fi asigurată în această perioada şi că va continuă să ia toate măsurile necesare pentru a-şi proteja clienţii, angajaţii, partenerii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb