"Raiffeisen Informatik" a preluat "IIRUC Service" Bucureşti

Adina Munteanu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 februarie 2008

"Raiffeisen Informatik" a preluat "IIRUC Service" Bucureşti

Firma austriacă de servicii IT, "Raiffeisen Informatik" a intrat pe piaţa românească prin preluarea în totalitate a "IIRUC Service" Bucureşti, a anunţat ieri compania.

"Obiectivul nostru declarat este să oferim serviciile pe care le furnizăm în Austria şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est", a declarat Wilfried Pruschak, director la "Raiffeisen Informatik". Domnia sa a continuat: "Urmărim o strategie consecventă de extindere. România este prima locaţie din Europa de Est pe care dorim să o dezvoltăm într-o locaţie de genul şi calitatea Raiffeisen Informatik".

Joerg Windbichler, director la "Raiffeisen Informatik", a motivat achiziţia "IIRUC Service" prin faptul că această firmă are un spectru larg de servicii şi un potenţial mare de creştere. "IIRUC Service s-a dovedit a fi compania cea mai adecvată pentru planurile noastre de extindere. Pe de o parte, compania dispune deja de o structură foarte bună şi, pe de altă parte, de un punct de plecare excelent în domeniul serviciilor de Client Management", a declarat domnia sa.

Oficialii companiei "Raiffeisen Informatik" nu au vrut să dezvăluie suma la care a avut loc transferul pachetului de acţiuni "IIRUC Service", motivând că reprezentanţii celor două companii au convenit confidenţialitatea valorii de achiziţie.

Cifra de afaceri a "IIRUC Service" a fost de 5,8 milioane de euro în 2007, iar prognoza pentru 2008 este de 8,8 milioane de euro. Oficialii companiei sunt foarte încrezători că această cifră va fi atinsă.

Oficialii "Raiffeisen Informatik" au declarat că în următorii trei ani, "IIRUC Service" va oferi acelaşi portofoliu de servicii ca şi compania mamă. În acest sens, domnul Windbichler a afirmat: "Dorim să dezvoltăm poziţia solidă a firmei pe piaţa de specialitate şi să oferim în viitorul apropiat şi servicii complete în domeniul centrelor de calcul. În acest sens, suntem susţinuţi de cunoştinţele specializate de care dispunem, rezultatele din experienţa noastră de aproape 40 de ani acumulată în Austria prin prestarea de servicii fiabile IT. Dorim să lansăm acest gen de servicii şi în România prin crearea unui centru de calcul."

Oficialii "Raiffeisen Informatik" au mai spus că, în perioada următoare, vor investi în instruirea personalului "IIRUC Service" şi în dezvoltarea infrastructurii pentru a oferi servicii complete, competitive la nivel naţional, fără a preciza însă valoarea totală a acestor investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb