Ralu Filip: Posturile publice de radio şi televiziune nu respectă încă regula celor trei părţi în relaţia Putere-Opoziţie

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 21 decembrie 2005

Posturile de radio şi televiziune publice nu respectă încă regula "celor trei părţi" şi a egalităţii de exprimare, a precizat, recent preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ralu Filip. "În continuare la posturile publice domină reprezentanţii puterii, iar această situaţie durează din luna iunie", a subliniat Ralu Filip. El a mai spus că a avut o discuţie cu reprezentanţii conducerilor Societăţii Române de Radiodifuziune şi cu cei din televiziunea publică, dar că această convorbire nu a avut nici un ecou. "Recomand conducerii celor două instituţii respectarea regulilor, care sînt clare şi simple", a subliniat preşedintele CNA, care a precizat că a acordat amenzi drastice posturilor de radio şi televiziune pentru nerespectarea acestora. Ralu Filip a adăugat că în ultimele luni au existat numeroase evenimente - greva generală a cadrelor didactice, reacţii la telefonul primului ministru adresat procurorului general Ilie Botoş, prezentarea şi dezbaterea în parlament a bugetului pe 2006, reapariţia focarelor de gripă aviară, greva salariaţilor de la "Metrorex", ecouri la legea minorităţilor, modificări în sistemul de sănătate - care ar fi putut fi corect relatate pre-zentînd punctele de vedere atît ale Puterii, cît şi cele ale Opoziţiei.

Potrivit unei monitorizări realizate de Consiliul Naţional al Audiovizualului, în perioada 4-30 noiembrie, reprezentanţii Alianţei D.A. au avut printre cele mai multe şi cele mai lungi intervenţii în cadrul emisiunilor de ştiri ale principalelor posturi de radio şi televiziune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb