RALUCA TURCAN:  Dacă ar avea un mandat de patru ani, PNL poate să facă "România normală"

D.I.
Politică / 13 octombrie 2019

Dacă ar avea un mandat de patru ani, PNL poate să facă "România normală"

Prim-vicepreşedintele PNL; Raluca Turcan, a declarat, duminică, la Timişoara că românii au mari aşteptări de la guvernul liberal care va veni, iar liberalii nu-şi permit "niciun fel de derapaj şi scăpare". Turcan a aprecizat că, dacă ar avea un mandat de patru ani, PNL ar putea să facă "România normală", dar la un mandat de un an de zile, PNL trebuie să spună românilor ce vor găsi la guvernare. "S-ar putea nu doar ca vistieria să fie goală, ci să fi furat şi vistieria", a spus Turcan.

"Am încheiat o săptămână cu două mari victorii: moţiunea de cenzură a trecut şi am eliminat o barieră importantă în calea reconstrucţiei României moderne şi europene. Am avut trei parteneri: preşedintele Klaus Iohannis, 6,5 milioane de români care au spus că vor democraţie şi fiecare membru muncitor şi dedicat care a crezut în această victorie", a declarat, duminică, la Timişoara, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, "fiecare zi cu PSD la guvernare, dăunează României şi românilor cinstiţi".

"Avem două etape şi trebuie să fim cinstiţi cu românii: patru ani de guvernare, PNL poate să facă România normală. Dacă vom avea un mandat de un an de zile, trebuie să le spunem ce am găsit că s-ar putea nu doar ca vistieriasă fie goală, ci să fi furat şi vistieria. S-ar putea ca ce vedem acum să fie şi mai grav", a mai spus Raluca Turcan.

Aceasta a explicat că PNL nu poate să facă nicio greşeală.

"La acest nivel de aşteptare pe care ţara o are de la PNL, nu ne vom permite niciun fel de derapaj şi scăpare", a spus aceasta, precizând că nu vor trebui înlocuiţi PSD-iştii din instituţii cu PNL-işti, ci trebuie schimbaţi cu oameni competenţi.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Vai si amar.La anul PSD va avea 50% cu Catu min de finanțe.

    Guvernarea PNL nU poate avea loc fara alte forte politice! Guvernul meu, dorit de presedinte ( ce trebuia/trebuie sa se suspende de URGENTA) - un guvern minoritar, NU are sanse de reusita!?!

    Ce spune doamna Raluca TURCAN, Nu este o noutate; a mintit si minte cat nU poate duce ,,un marfar,,. 

    A uitat de guvernarea PDL din care a facut parte??? cu ce ne-a ajutat sa fim multumiti!?

    Ca ministru la ,,invatamant,, v-a dezbina si v-a incurca si mai rau acest minister! Ne-a dovedit prin modul in care s-a afisat mereu in Parlament - printr-un limbaj neadecvat, prin multa ura, de unde, Nu ne convinge de bunele sale intentii...vom vedea...... 

    1. Mai PSD-istule, du-te maica la scoala!

      Limbaj adecvat la matale va fi cind inveti sa scrii fara litere mari la locul nepotrivit in cuvinte. Cred ca esti prea excitat de doctrina ce fuge in singele rosu ce curge mult si bine si repede.....

    PeNeLe prin doctrina nu poate fi un partid de masa avand in vedere doctrina sa. O doctrina identica a avut si PD zis si PeDeLe. Ce s-a facut cu cei 20 miliarde de Euro pe vremea lui Basescu nimeni nu spune. Ala ce a fost nu jaf? In plus s-au taiat salarii, pensii nu, ca nu i-a lasat CCR. Dar veniturile in justitie nu au fost taiate caci asa a vrut justitia. Adica unii sunt mai egali decat altii. In ce priveste guvernul care se pregateste el nu are majoritate ,iar daca va fi guvern PeNeLe minoritar cu oamenii pe care ii are va fi un mare fiasco mai mare decat toate guvernele PeSeDe-ului. Oricum am sa ii acord un minim de incredere. Daca insa va incepe cu amenintari si taieri de salarii cred ca PeSeDe in toamna viitoare va avea singur majoritate.

    Ce parere aveti doamna Turcan de investigatia "Recorder" in Bucovina, recte dezvaluirile mafiei peneliste a lemnului, sub obladuirea onor tovarasu Flutur ?....

    Doamna Turcan, ce inseamna normal? Si ce inseamna "Romania normala"? Cum si dupa ce criterii masuram normalitatea?

    o România normală putem avea daca sunt numiti ministri, Blaga, Videanu, Berceanu ......

    modesta rau fatuca asta scolita la Moscova. O sa fim normali ca si ea ? sau altfel ? garconi liberali, gasiti bre si alte mumii decat sclifosita asta si alt premier ministru decat Sica Mandolinne. are o fata de alcoholic patentat.

    O Romanie normala este atunci cand dai timpul adversarilor politici sa conduca 4 ani , daca au castigat alegerile, sa astepti cu bun smt ( care nu exista ) sa vezi real ce fac , o opozitie constructiva real ,nu ura la maxim si negativista permanent ( cu motiuni de cenzura in permanenta, cand se impunea si cand nu doar de dragul de a ajunge la cascaval ). Veti vedea ca si ailati o sa faca la fel si oamenii vor pierde nu voi politicienii. Nu puteti cere sa fiti lasati 4 ani sa faceti ce? Cand pe ceilalti ia-ti injurat pe toate caile indiferent ce faceau bun sau rau. Johannis spune de "Romania normala" nu este, caci sunteti pe mana cu interlopii ( vezi mafia lemnului de exemplu unde PNL are o mare implicare prin oamenii ei ), sustineti homosexualii asta apropo de familia crestina ( familia Normala ) pe care prin toate metodele a-ti dezavuat-o voi si USR. Asta-i Romania NORMALA pe care o sustineti? Eu cred ca voi sunteti ANORMALII acestei tari si mai aveti tupeul sa vorbiti de normalitate.

    Vorbiti de un PRESedinte real, echidistant, asa a fost Johannis? Mai partizan nici ca se putea mai mult, a tras din toate pozitiile penteru PNL, guvernul meu , partidul meu, ce e aia? Un yesman in exterior si acasa un conflictual permanent. Nu vedeti ca aveti o problema majora de viziune si gandire normala ca si conducatori inascuti ce va considerati?

    Rusinica sa va fie e putin spus!!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb