RĂZVAN CUC: "Românii să nu-şi facă speranţe, liberalii nu vor respecta decizia CCR privind pensiile"

J.P.
Politică / 13 ianuarie 2021

"Românii să nu-şi facă speranţe, liberalii nu vor respecta decizia CCR privind pensiile"

Românii nu trebuie să-şi facă speranţe pentru că liberalii nu vor respecta decizia Curţii Constituţionale a României potrivit căreia decizia de majorare a pensiilor cu 40% este constituţională, a declarat, astăzi, senatorul PSD Neamţ, Răzvan Cuc, conform Agerpres.

Parlamentarul a subliniat faptul că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat deja că anul acesta nu vor fi majorate pensiile.

"Aţi furat de la cei mai săraci români! Aţi tăiat din drepturile pensionarilor şi acum CCR a spus clar: pensiile trebuie majorate cu încă 26% astfel încât drepturile pensionarilor să fie respectate! Guvernul PNL nu doar că nu a respectat legea şi nu a majorat punctul de pensie cu 40% aşa cum ar fi trebuit, ci Iohannis a anunţat deja că anul acesta nu vor mai fi alte creşteri. Aţi minţit poporul, iar românii nu v-au mai votat. Aţi pus mâna pe putere doar ca să vă băgaţi şpăgile în buzunare. Acum românii pot trăi în sărăcie pentru că voi, cei de la Putere, sunteţi incompetenţi. Învăţaţi să guvernaţi şi nu vă mai bateţi joc de români. Le daţi doi lei în plus celor cu salariu minim şi zero lei pensionarilor. Românii să nu-şi facă speranţe. Nici această decizie a CCR nu va fi respectată de liberali, iar pensiile vor rămâne la fel şi anul acesta", a acuzat senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc.

CCR a respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legea care prevede majorarea cu 40% a punctului de pensie, stabilind că actul normativ este constituţional.

La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, Executivul a sesizat Curtea Constituţională în vederea exercitării controlului prealabil de constituţionalitate privind Legea pentru aprobarea OUG 135/2020 - rectificarea bugetului de stat pe anul 2020.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ȘI ALTĂ PASĂRE ...

    teai trezit si tu sa vorbesti ,cat ai zacut la guvernare nai zis nimic, adevarul ca nici nu aveai ce spune cu cativa metri de autostrada facuti,dar acum de pe margine,le zici de parca ai fi si tu vrun mare politician ,nu un trepadus care sia cumparat postul la senat si apoi la minister ca de asa merg treburile pe plaiurile noastre si asa ne pricopsim cu o garnitura de politicieni ghiolbani mai prosti decat comunisti la vremea lor, dar care au avut lovele sa cotizeze unde trebuie

    Imi place asta cu joaca cu "pensiile" la saracie... dupa ce maririle lor au fost posibile in perioada de varf 2018-2019 (a politicienilor, magistratilor, etc.... sifonareli la banul public).

    la asta mintea ar fi 10% din falcile pe care le etaleaza, ar fi academician...

    umflatule, ati nenorocit tara de 31 de ani. cand mai scapam de voi?

    Tu vorbesti ? Dute si te ascunde ca se ia lumina cand apari tu din cauza prostiei de care dai dovada. Hai fugi de aici mai otreapa.

    Bravo domnule Cuc; beau o bere si ma culc.

    Legea-i lege pentru toti! la noi doar pentru hoti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb