Rectorul SNSPA, apel către cetăţenii ruşi

Rectorul SNSPA, apel către cetăţenii ruşi

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Adevărul - prima victimă / 3 martie 2022

Prof. Univ. Dr. Remus Pricopie, Rectorul SNSPA; Sursa foto: facebook.com/remus.pricopie

Prof. Univ. Dr. Remus Pricopie, Rectorul SNSPA; Sursa foto: facebook.com/remus.pricopie

Mesajele de încurajare pentru ucraineni sunt din ce în ce mai multe, iar mai nou au început să apară şi apeluri către poporul rus, în fond, o altă victimă a acestui război. Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, transmite un apel către cetăţenii ruşi, considerând că este necesară o reacţie fermă din partea acestora pentru restabilirea păcii: "Putin, ca orice criminal de război, este foarte periculos. Dacă nu va fi oprit, va fi în stare să folosească toate armele, numai pentru a demonstra «că poate». Putin conduce un război împotriva ruşilor, nu pentru gloria lor. Pentru a stopa acest măcel, occidentul trebuie să deschidă un canal de comunicare alternativ cu Moscova, unul care să-l excludă pe Putin. În Moscova sunt oameni cu care se poate discuta. Lavrov - un alt criminal de război - trebuie nu doar boicotat, aşa cum s-a întâmplat ieri la o reuniune ONU, ci pur şi simplu exclus de la masa oricăror discuţii diplomatice şi declarat complice la crimele împotriva umanităţii, săvârşite în ultima săptămână. Ruşii care sunt în conducerea ţării (zeci de mii, la nivel central, regional şi local) şi au simţul responsabilităţii trebuie să înţeleagă că fiecare bombă care explodează în Ucraina şi fiecare viaţă pierdută îngroapă Rusia, nu Ucraina. Putin a angrenat ţara pe care o conduce de 23 de ani într-o misiune sinucigaşă, o aventură criminală care nu are nimic de-a face cu interesul Rusiei şi al cetăţenilor săi. Diplomaţii ruşi, aflaţi peste tot în lume, inclusiv ambasadorul Rusiei la Bucureşti, pot bloca acţiunile paranoice ale lui Putin, care au potenţialul de a genera un război global, cu consecinţe inimaginabile. Sunt convins că 99,99% dintre cetăţenii ruşi, inclusiv militarii ruşi aflaţi acum pe front, nu au nimic în comun cu Putin, ci sunt victimele unui regim totalitar. Fiecare cetăţean, dar în primul rând cetăţenii ruşi, ar putea contribui la restabilirea păcii, pentru a opri dezastrul şi pentru a salva Rusia. Ucraina, indiferent de numărul de bombe, va supravieţui. Rusia - nu Putin - încă se poate salva.". Din nefericire, din punct de vedere informaţional, cetăţenii din Rusia sunt "prizonieri" în această perioadă şi au foarte greu acces la astfel de mesaje.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pai se putea altfel? Alt băgător în seama. Cu ștaif. Du-te frate și lupta în linia întâi și lasă propaganda. Ca nu de guristi avem lipsa.

    "Criminal de razboi"? Deja ai pus sentinta? inseamna ca nu mai avem nevoie de Haga si bruxellieni.

    Din păcate în România au ajuns în funcții numai lingăi, lipsiți de coloană vertebrala. Când mureau oameni în Serbia, Irak sau Siria nu au spus nimic aceste slugi, atunci era normal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb