Regulile unui look de vară epic

Comunicate de presă / 21 iunie

Regulile unui look de vară epic

Căldură şi machiaj sunt două cuvinte care nu se înţeleg deloc bine pe temperaturile sahariene cu care ne confruntăm în ultimii ani vara. Dacă te-ai plictisit să cauţi make-up-ul perfect care să reziste la 35 de grade Celsius (pont: nu mai căuta, nu există aşa ceva), încearcă cele cinci reguli de aur ale verii.

1. Curăţă şi hidratează

Nu, n-am înghesuit 2 legi într-una. Acesta ar trebui să fie ritualul tău zilnic. Gândeşte-te la asta ca la o rugăciune zilnică pentru pielea ta. Chiar şi atunci când nu foloseşti machiaj, trebuie să te demachiezi (seara şi dimineaţa).

2. Îngrijeşte-ţi sprâncenele

Acesta este, probabil, cel mai bine păzit secret al vedetelor. Nişte sprâncene îngrijite şi bine conturate pot scoate în evidenţă ochii mult mai bine decât un machiaj uşor, de vară. N-a spus nimeni că nu poţi folosi un ondulator de sprâncene sau chiar gene false, pentru a da un efect dramatic ochilor. Foloseşte în fiecare seară o cremă pentru ochi şi, de câte ori ai timp, apelează şi la trucurile bunicii, care se dovedesc a fi foarte eficiente: aplică pe ploape comprese cu ceai rece sau felii de castravete de la frigider.

3. Foloseşte măştile potrivite

Măştile de faţă sunt special concepute pentru a ajuta ingredientele să acţioneze profund pentru orice îngrijorare a pielii pe care o ai. Chiar şi un ten gras sau predispus la acnee are nevoie de 2-3 măşti pe săptămână. Măştile de hidratare sunt indicate o dată pe săptămână deşi, dacă vremea este uscată, de două ori ar fi şi mai bine.

4. Ai grijă de zâmbetul tău

Un zâmbet frumos te poate scoate în evidenţă în orice împrejurare. Şi nu te costă nimic. Sau aproape nimic. Trebuie doar să ai grijă de buze printr-o exfoliere uşoară periodică şi aplicarea unui balsam de câte ori simţi nevoia. Nu uita de periajul zilnic, de două ori sau, dacă vrei să ieşi în evidenţă, apelează şi la un specialist pentru un tratament de albire a dinţilor.

5. Foloseşte protecţie solară

Nu degeaba am lăsat la final protecţia solară. Este, probabil, cel mai important lucru pe care îl poţi face vara pentru pielea ta. Indiferent de culoarea tenului, trebuie să foloseşti o cremă cu cel puţin 30 FPS, deşi 50 ar fi ideal. Alege o formulă rezistentă la apă şi aplică la fiecare două ore. Studiile au arătat că majoritatea dintre noi nu se protejeaza suficient împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Ori ne dăm dimineaţa şi uităm să reaplicăm, ori nu folosim cantitatea suficientă pentru o protecţie eficientă.

De azi, pielea ta intră oficial în vacanţa de vară. Dacă renunţi o săptămână la machiaj, îi dai o şansă să respire şi, cine ştie, s-ar putea să-ţi placă noul look de vară gol - goluţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb