RE/MAX România a implementat sistemul de reprezentare exclusivă

D.R.
Miscellanea / 13 iulie 2023

RE/MAX România a implementat sistemul de reprezentare exclusivă

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate implementează, începând cu luna iulie 2023, o politică de reprezentare exclusivă fie a cumpărătorului, fie a vanzătorului, în cadrul întregii reţele, de peste 750 de membri, informează un comunicat de presă, remis astăzi. Prin acest sistem standardizat, care stă la baza unei pieţe imobiliare reglementate şi mature, clientul reprezentat are certitudinea că agentul se dedică în totalitate doar intereselor sale, oferindu-i servicii dedicate de promovare, marketing şi negociere. Pe de altă parte, fiind unic reprezentant al clientului, consultantul imobiliar îşi va primi remuneraţia odată ce tranzacţia este finalizată cu succes, iar clientul mulţumit îi poate aduce noi recomandări.

"Sistemul de reprezentare exclusivă este o practică generală în alte zone ale lumii, iar succesul şi performanţele impresionante în tranzacţionare demonstrază că este cel mai potrivit mod de lucru pentru oferirea de servicii excepţionale clienţilor, cât şi în vederea dezvoltării unor cariere de profesionişti pentru agenţii imobiliari. Un exemplu ar fi America de Nord, unde rata de tranzacţionare prin agenţi imobiliari depăşeşte 90% din volumul pieţei, iar la nivel european, din cele 38 de ţări în care compania este prezentă, mai mult de jumătate au adoptat deja politica de reprezentare 100% exclusivă. În Portugalia, o piaţă imobiliară matură, la cei 10 milioane de locuitori sunt 10.000 de agenţi RE/MAX, care lucrează doar în reprezentare exclusivă", precizează Răzvan Cuc, preşedintele RE/MAX România.

În cazul reprezentării clienţilor vânzători, consultantul imobiliar va oferi absolut toate informaţiile ce ţin de piaţa imobiliară, va raporta periodic clientului acţiunile întreprinse, statusul proprietăţii în procesul de promovare, evoluţia cu privire la calificarea potenţialilor cumpărători şi a ofertelor, apoi va negocia cele mai bune condiţii în interesul vânzătorului, pentru a închide tranzacţia în cel mai scurt timp posibil şi în cele mai bune condiţii din piaţă.

În cazul reprezentării clienţilor cumpărători, agentul va rafina în detaliu nevoile clientului său, făcând apoi căutari specifice în piaţa liberă, astfel încât în final să propună cumpărătorului pe care îl reprezintă cele mai relevante proprietăţi, potrivite nevoilor sale. Apoi, agentul va participa la ofertarea pentru achiziţie şi negociere în interesul cumpărătorului pe care îl reprezintă, pentru a obţine cea mai bună achiziţie pentru clientul său.

Obiectivul agenţilor RE/MAX România este acela de a oferi servicii de reprezentare exclusivă, obiectivul principal fiind creşterea portofoliului de proprietăţi listate exclusiv în reţeaua RE/MAX, prin promovarea acestui tip de servicii în piaţă şi prezentarea avantajelor către clienţi. Pe termen lung, RE/MAX România preconizează o reorientare a pieţei locale spre sistemul de reprezentare exclusivă, odată ce clienţii vor înţelege beneficiile acestui tip de reglementare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. adica speculare exclusiva de pret…

    retrag oferte cand dobanzi sus ca sa tina inca pret artificial sus … 

    sa platiti chiriile mai… sa nu mai dati tepe la oameni… 

    rusine…. 

    sa vadem ce rezervati si dupa 2026-2028 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb