Renate Weber a dat în judecată Camera Deputaţilor şi Senatul, după ce a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului

J.P.
Miscellanea / 29 iunie 2021

Renate Weber a dat în judecată Camera Deputaţilor şi Senatul, după ce a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului

Fostul Avocat a Poporului Renate Weber a acţiomat în instanţă Camera Deputaţilor şi Senatul, după decizia de revocare din funcţie, conform G4media.

Renate Weber contestă în instanţă decizia Parlamentului de a o schimba din funcţie, dosarul fiind înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti.

Următorul termen în proces este stabilit pentru data de 2 iulie, de la ora 12.00.

Revocarea din funcţie a Avocatului Poporului va fi discutat, marţi, şi de către Curtea Constituţională, la solicitarea PSD.

PSD a sesizat Curtea cu privire la hotărârea Parlamentului nr. 36/2021 pentru revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului.

Pe 16 iunie, Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, într-un plen reunit, proiectul de hotărâre pentru revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului.

Totodată, Comisia de la Veneţia a cerut explicaţii preşedinţilor Camerelor, Anca Dragu şi Ludovic Orban, în legătură cu revocarea lui Renate Weber din postul de Avocat al Poporului, într-o scrisoare transmisă la o zi de la votul din Parlament pe această temă.

Comisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au adoptat, cu majoritate de voturi, miercurea trecută aviz favorabil pentru ca Fabian Gyula să fie în funcţia de Avocat al Poporului. Acesta este lector la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi a fost propus pentru această poziţie de către UDMR şi este susţinut şi de PNL.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. si cine judeca ? eu tot dau ex cu tutuianu , care suparat pe udrea , spunea ca o reclama la basescu !

    Dupa lovitura de stat din”89,nu a fost dezvltare,a fost numai jaf si distrugeri,de grupari politice conduse mai mult de escroci,mincinosi hoti,etc.din fruntea statului(presedentie,palament, guvern),care au fost prluate in mare parte si mai jos.La fel este si acuma.Cum au fost folositi zeci de miliarde de euro sub conducerea ministerului de finante si a guvrnului condus de Citu?Vreti dreptate dela asemenea grupare de escroci?Conduce la fel cum au distrus padurea preluata de familia Citu,prin jaf si minciuni.

    Doamnă , nimeni nu e perfect , nimeni nu e de neânlocuit....

    Matale ai fost pe față în psd... 

    1. si ungurul propus pe ce fata este ? pe langa , ca sinteti prosti , mai sinteti si mincinosi !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb