Reorganizarea Altex din 2006 îşi arată efectele: afaceri în creştere cu 13% în T1

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 mai 2007

Retailerul de electronice şi electrocasnice Altex a înregistrat în primul trimestru o cifră de afaceri de peste 50 milioane euro, în creştere cu 13% faţă de aceaşi perioadă din 2006, ca efect al schimbărilor în structura organizaţională, au declarat luni, pentru NewsIn, reprezentanţii companiei.

"În primul trimestru al anului 2007 cifra de afaceri Altex a crescut cu 13 % faţă de cifra de afaceri înregistrată în primul trimestru din 2006. Anul 2007 se anunţă un an pozitiv. Asa cum previzionam, în 2007 am început să vedem rezultatul procesului de reengineering derulat în 2006", au adăugat oficialii Altex.

Grupul Altex a înregistrat anul trecut diminuări atât pentru cifra de afaceri, cât şi pentru profit. Cifra de afaceri s-a diminuat faţă de 2005, cu 20% până la 220 milioane euro. Pentru 2007, Altex şi-a propus consolidarea cotei de piaţă şi atingerea unei cifre de afaceri cel puţin egală cu cea din 2005.

De asemenea, Altex intenţionează să obţină anul acesta 10% din piaţa de televizoare cu plasmă şi LCD, prin vânzarea a cel mult 18.000 de unităţi marca Myria. Produsele marca Myria (gama de calculatoare desktop, sisteme portabile şi accesorii) au fost relansate în cadrul târgului internaţional de tehnologie a informaţiei (CERF), de către CES, membră a grupului Altex.

Grupul Altex este operator al reţelelor Altex şi Media Galaxy. Reţeaua Media Galaxy cuprinde 14 centre comerciale a căror suprafaţă totală depăşeşte 35.000 de metri pătraţi. Societatea a fost înfiinţată în 1992 cu capital integral privat românesc. Din decembrie 2006, acţiunile Altex au fost preluate de compania olandeză Bomenveld BV, care a devenit asociatul principal, cu 99%, restul aparţinând omului de afaceri Dan Ostahie. Holdingul Bomenveld BV face parte, împreună cu firma de credite Credex şi societatea Altex Impex, din grupul DO, controlat de Dan Ostahie împreună cu soţia sa, Marilena Ostahie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb