Reprezentanţă la Bucureşti pentru Telsey Telecommunications, din octombrie

R.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 septembrie 2007

Reprezentanţă la Bucureşti pentru Telsey Telecommunications, din octombrie

Furnizorul de soluţii de acces Internet în bandă largă (broadband) Telsey Telecommunications intenţionează să deschidă în luna octombrie a acestui an o reprezentanţă la Bucureşti, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, Miodrag Sundic, directorul general Telsey CEE GmbH. "După Budapestea, biroul din Bucureşti este cel de-al doilea pe care compania intenţionează să îl deschidă în Europa Centrală şi de Est. Biroul va avea disponibile trei posturi", a spus Sundic. Conducerea Telsey ţinteşte piaţa operatorilor telecom şi a furnizorilor de servicii de internet şi de cablu din România cu cele 40 de produse din portofoliu.

Deşi nu a furnizat informaţii despre nivelul vânzărilor prognozate pe piaţa românească, directorul Telsey a precizat că piaţa comunicaţiilor din România este una interesantă şi cu mare potenţial de creştere. După inaugurarea recentă a reprezentanţelor din Spania, Marea Britanie, Austria şi Scandinavia, compania intenţionează să atingă o cotă de piaţă cât mai mare în zona central şi est-europeană. În plus, pe noile pieţe vizate, Telsey îşi propune nu numai popularizarea soluţiilor de acces broadband, dar şi promovarea echipamentelor de reţelistică (switchuri). Telsey şi-a extins şi diversificat oferta în sectorul de networking pentru a putea concura pe o piaţă ce valorifică în primul rând componentele tehnologice ale produselor dar, în aceeaşi măsură, şi capacitatea companiilor de a oferi soluţii integrate.

Telsey Telecommunications este furnizor mondial de soluţii de acces Internet în bandă largă, staţii Internet Protocol (IP)-Video, atât pentru companii cât şi pentru utilizatori casnici. În primii ani de activitate, compania, fondată în Italia în 1993, a fost dedicată proiectării soluţiilor pentru dezvoltatori importanţi de echipamente de telecomunicaţii. În prezent, portofoliul companiei include clienţi ce operează în poziţii cheie la nivel european. În 2006 compania a înregistrat vânzări cifrate la 115 milioane dolari, de peste două ori mai mult decât în 2005, când a atins 52 milioane dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb