Resideo: Unu din trei cetăţeni se confruntă cu inundaţii în locuinţe

F.D.
Miscellanea / 6 februarie

Resideo: Unu din trei cetăţeni se confruntă cu inundaţii în locuinţe

Resideo Technologies Inc., furnizor global de soluţii pentru confortul şi siguranţa locuinţei, anunţă lansarea gamei L, cu produse pentru prevenirea scurgerilor de apă, un răspuns la provocările actuale ale instalatorilor şi consumatorilor europeni. Gama L protejează utilizatorii de eventuale daune costisitoare cauzate de inundaţii şi de nevoia de a cere despăgubiri de la asiguratori. Un studiu regional comandat de Resideo arată că 34% dintre români se confruntă cu inundaţii în locuinţe. Deşi 72% din respondenţi declară că se aflau acasă în timpul în care s-au produs scurgerile de apă, 23% dintre aceştia au suferit pagube materiale.

Studiul1 Resideo evidenţiază că românii încearcă să aibă grijă de locuinţe când sunt plecaţi. Astfel, jumătate dintre persoanele intervievate au declarat că doresc un dispozitiv care să protejeze locuinţa împotriva inundaţiilor.

Noua gamă de produse Resideo oferă garanţia experienţei vaste a companiei în domeniul soluţiilor de top pentru instalaţiile de apă în domeniul rezidenţial. Marca Braukmann şi-a dezvoltat de-a lungul a zeci de ani o reputaţie importantă în furnizarea de soluţii hidraulice fiabile pentru instalatori şi proprietari de locuinţe.

Detectorul de inundaţie şi îngheţ Resideo L1 WiFi avertizează consumatorii în eventualitatea unor scurgeri sau a prezenţei îngheţului în instalaţii, prin notificări pe smartphone si alarmare sonoră locală.

Vana de închidere anti inundaţie WiFi L5 opreşte automat alimentarea cu apă a locuinţei când detectează scurgeri, prin cablul ataşat sau prin detectorul de inundaţie şi îngheţ L1 WiFi Resideo asociat.

Astfel, cele două produse formează un sistem complet de protecţie împotriva pagubelor provocate de inundaţii. Conectarea la aplicaţia Resideo Smart Home creşte gradul de siguranţă faţă de potenţiale scurgeri şi protejează bunurile şi structura locuinţei de reparaţii costisitoare.

"Daunele provocate de inundaţii sunt printre cele mai frecvente în locuinţe. Oricine s-a confruntat cu o inundaţie ştie cât de devastatoare şi costisitoare poate fi. De mult timp ne concentrăm pe creşterea gradului de conştientizare a riscurilor daunelor provocare de inundaţii, dovadă portofoliul nostru de detectoare de scurgeri. Acum, prin noile vane L5 pentru închiderea instalaţiei în cazul scurgerilor de apă, mergem mai departe şi facem diferenţa prin viteza cu care protejăm casele şi bunurile în cazul unor inundaţii", a declarat Sylvain Baladon, Director Global pentru divizia de Soluţii Hidraulice, subliniind diferenţa oferită de noua serie L pentru consumatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb