REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 04.03.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 4 martie 2014

FINANCIAL TIMES

Compania Rolls-Royce ar putea fi anchetată în India

Producătorul britanic de motoare Rolls-Royce se confruntă cu ameninţarea unei noi anchete de corupţie şi îngheţarea contractelor în India, după ce, conform presei, Ministerul local al Apărării a cerut lansarea unei anchete oficiale privind vânzările companiei în ţară.

Toyota Europa, înaintea rivalilor

Toyota Europa va raporta, anul acesta, cel mai mare profit de la debutul crizei financiare globale, ca urmare a reducerii costurilor producătorului auto nipon, respectiv a vânzării de autovehicule hibrid.

Toyota aşteaptă, în Europa, un profit operaţional de 327 milioane euro pentru perioada aprilie-decembrie 2013, mai mare cu 56% decât în anul anterior.

Preşedintele Roche avertizează în privinţa investiţiilor în cercetare-dezvoltare

Europa riscă să piardă investiţii în cercetare-dezvoltare din cauza reticenţei guvernelor să aloce bani pentru medicamente inovatoare, conform avertismentului lansat de preşedintele grupului elveţian Roche, Franz Humer, care părăseşte astăzi compania.

WALL STREET JOURNAL

Unilever angajează Morgan Stanley pentru vânzarea Ragú

Unilever PLC este gata să vândă brandul de sosuri de paste Ragú pentru aproape 2 miliarde dolari, spun surse apropiate situaţiei, menţionând că gigantul anglo-olandez a angajat banca Morgan Stanley pentru această tranzacţie.

Câştigurile Beiersdorf, în creştere

Compania germană Beiersdorf AG aşteaptă, anul acesta, o creştere a vânzărilor sale mai mare decât cea înregistrată de piaţă, după ce profitul pe 2013 a fost impulsionat de brandurile Nivea, Eucerin şi La Prairie.

Anul trecut, câştigul înainte de taxe al companiei a crescut la 543 milioane de euro, de la 454 milioane de euro în anul anterior.

RWE, pe pierderi

RWE AG din Germania a înregistrat pierderi în 2013, pentru prima oară în ultimii 60 de ani, din cauza unor deprecieri de active. Pierderea netă a fost de 2,8 miliarde euro, comparativ cu un profit de 1,31 miliarde euro în 2012.

NEW YORK TIMES

Sony a vândut 6 milioane de console PlayStation 4

Sony Corp. anunţă că a vândut 6 milioane de console pentru jocuri video PlayStation 4 până la data de 2 martie, cifra depăşind ţinta companiei nipone pe anul fiscal ce se încheie luna aceasta, respectiv 5 milioane de unităţi.

Vânzările Honda în China au sporit cu 27,6% în februarie

Honda Motor Co. din Japonia şi două societăţi mixte din China au vândut circa 40.858 de automobile pe piaţa locală în februarie 2013, cu 27,6% mai mult decât în anul anterior.

Glencore are profituri peste aşteptări

Glencore Xstrata a raportat un profit anual peste aşteptări, în baza performanţei diviziei de tranzacţii cu materii prime, care a compensat rezultatele diviziei miniere.

Profitul ajustat EBITDA a totalizat 13,1 milioarde dolari anul trecut, faţă de 12,3 miliarde dolari, cât aştepta compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb