REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 05.11.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 5 noiembrie 2012

FINANCIAL TIMES

S&P, vinovată că a înşelat investitorii

Agenţia de rating Standard & Poor's este vinovată că a înşelat investitorii prin atribuirea celui mai mare calificativ unui produs derivat complex, a cărui valoare s-a prăbuşit în mai puţin de doi ani după ce a fost creat de ABN Amro, conform deciziei unui judecător australian.

Toyota şi-a modificat în creştere estimările de profit

Toyota şi-a revizuit în creştere, cu 2,6%, estimările privind profitul net în 2012, datorită vânzărilor solide din America de Nord, care compensează efectul boicotului informal privind vehiculele japoneze în China.

Toyota aşteaptă un câştig net de 780 miliarde yeni (9,7 miliarde dolari) în exerciţiul financiar ce se va încheia în luna martie, faţă de 760 miliarde yeni, cât preconiza anterior.

Kcell se va lista la Londra

Apetitul investitorilor de pe piaţa din Londra pentru companiile din fosta Uniune Sovietică va fi testat cu planul de listare a unui operator de telefonie mobilă, care urmează să fie anunţat în decurs de o lună.

Kcell, cel mai mare operator de telefonie mobilă din Kazahstan, intenţionează să listeze aproximativ un sfert din capitalul său, urmărind să obţină până la 500 de milioane de lire sterline, iar pregătirile în acest sens au fost finalizate, conform unor surse apropiate situaţiei.

WALL STREET JOURNAL

Profitul Thomson Reuters, în creştere

Thomson Reuters Corp. a raportat scăderea cu 41% a câştigului său operaţional în trimestrul al treilea, semnalând că persistă dificultăţile pe segmentul activităţilor sale de bază - distribuirea de informaţii financiare.

Profitul net a ajuns la 474 de milioane de dolari, de la 381 de milioane de dolari în trimestrul al treilea din 2011.

Test pentru conducerea Marks & Spencer

Directorul executiv al companiei britanice Marks & Spencer, Marc Bolland, se va confrunta cu un test mânie, când retailerul îşi va publica rezultatele financiare aferente primului semestru fiscal. Compania a pierdut clienţi, pe fondul competiţiei intense cu lanţurile H&M şi Zara.

Ofertă pentru Four Seasons New York

Miliardarul american Ty Warner a înştiinţat Four Seasons Hotels & Resorts că un cumpărător neidentificat i-a oferit 900 de milioane dolari pentru Four Seasons Hotel New York, spun surse apropiate situaţiei.

NEW YORK TIMES

Câştigul HSBC creşte

Banca britanică HSBC Holdings este aşteptată să anunţe avansul profitului său trimestrial, datorită reducerii pierderilor din creditele neperformante şi a costurilor.

Ryanair şi-a majorat profitul cu 10%

Compania aeriană low-cost Ryanair anunţă creşterea cu 10% a profitului său în primul semestru fiscal, în baza traficului sporit şi a reducerii cheltuielilor pentru achiziţia de combustibili.

Profitul net al companiei a fost, în cele şase luni încheiate în septembrie, de 596 milioane de euro, faţă de 544 milioane de euro în anul precedent.

Vânzările de telefoane Samsung Galaxy S III au depăşit 30 de milioane de unităţi

Compania sud-coreeană Samsung a anunţat că a livrat peste 30 de milioane de telefoane inteligente Galaxy S III în aproape cinci luni, evoluţia în acest sens fiind mai bună decât cea care priveşte modelul precedent, Galaxy S II.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb