REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 06.11.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 6 noiembrie 2014

FINANCIAL TIMES

Commerzbank şi-a triplat profitul în trimestrul al treilea

Commerzbank şi-a triplat profitul în trimestrul al treilea, depăşind aşteptările analiştilor, în baza câştigurilor diviziei de investment banking şi a creditării către clienţii privaţi.

Profitul net a ajuns la 225 de milioane de euro, de la 75 de milioane de euro în trimestrul al treilea din 2013. Analiştii aşteptau 194 de milioane de euro.

Compania de investiţii a lui Strauss-Kahn, în insolvabilitate

Compania de investiţii a lui Dominique Strauss-Kahn s-a declarat în stare de insolvabilitate după ce a descoperit nereguli financiare şi după moartea partenerului său principal, ceea ce reprezintă o lovitură pentru fostul şef al FMI.

Mecanicii de locomotivă din Germania au început o grevă de patru zile

Mecanicii de locomotivă din Germania au început, ieri, o grevă de patru zile, generând întreruperi severe ale transportului, sector care se află în cel mai mare haos de la momentul reunificării ţării, în urmă cu mai bine de două decenii.

WALL STREET JOURNAL

Board-ul Monte Paschi aprobă majorarea de capital

Board-ul Banca Monte dei Paschi di Siena SpA din Italia a aprobat lansarea unei majorări de capital de până la 2,5 miliarde de euro (3,14 miliarde dolari), urmărind să acopere tot necesarul de capital al băncii, identificat de testele de stres derulate de autorităţile europene.

Profitul Lenovo a crescut cu 19%

Lenovo Group Ltd. din China anunţă că profitul net pe care l-a obţinut în trimestrul încheiat în septembrie a crescut cu 19% în baza vânzărilor de computere personale şi smartphone-uri.

Cel mai mare producător mondial de PC-uri (după vânzări) a anunţat că profitul său net a ajuns la 262 de milioane de dolari, de la 220 de milioane de dolari în acelaşi interval din 2013.

Vânzările Hermès au crescut în trimestrul al treilea

Casa de modă de lux Hermès International SA din Franţa şi-a majorat cu 10,6% vânzările în trimestrul al treilea, în pofida slăbirii cecerii din China. Vânzările Hermès au ajuns la 990,6 milioane de dolari, de la 895,5 milioane de euro în anul anterior.

NEW YORK TIMES

BSkyB va contola 87% din Sky Deutschland

Compania britianică de televiziune cu plată BSkyB va deţine o cotă de 87% (peste aşteptări) din Sky Deutschland odată ce se va finaliza tranzacţia dintre cele două părţi.

BskyB a decis, în iunie, să plătească 9 miliarde de dolari pentru deţinerea de 57% a lui Rupert Murdoch din Sky Deutschland şi pentru toată participaţia Sky Italia, urmând să creeze o companie de media cu 20 de milioane de clienţi.

Comenzile industriale din Germania, dezamăgitoare în septembrie

Comenzile industriale din Germania au sporit cu numai 0,8% în septembrie, fiind sub aşteptări pentru cei care anticipau redresarea după declinul din august. Analiştii estimau un avans de 2,3%.

Adidas anticipează încetinirea creşterii în 2015

Producătorul german de echipament sportiv Adidas AG aşteaptă încetinirea creşterii vânzărilor sale în 2015, după ce a raportat rezultate conforme aşteptărilor pentru trimestrul al treilea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb