REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 13.03.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 13 martie 2015

FINANCIAL TIMES

GSK vinde jumătate din deţinerea la Aspen pe aproape 574 milioane lire

GlaxoSmithKline (GSK) îşi va înjumătăţi deţinerea la Aspen Pharmacare din Africa de Sud, tranzacţie care, potrivit companiei farmaceutice britanice, valorează 574 de milioane de lire sterline.

GSK vinde 28,2 milioane de acţiuni ale celui mai mare producător sud-african de medicamente generice, adică jumătate din cota sa de 12,4%.

Lufthansa avertizează piloţii în privinţa costurilor

Lufthansa şi-a avertizat, ieri, angajaţii că structura costurilor companiei aeriene germane trebuie să devină mai competitivă după scăderea profitului acesteia, anul trecut.

Poziţia de capital a Generali a slăbit

Asiguratorul italian Generali a anunţat că dobânzile scăzute îi slăbesc poziţia de capital, semn că directorul executiv Mario Greco se va confrunta cu probleme în condiţiile în care societatea intră în următoarea fază de redresare.

WALL STREET JOURNAL

U.S. Steel închide o fabrică şi disponibilizează 412 salariaţi

U.S. Steel Corp. anunţă noi disponibilizări în condiţiile în care se confruntă cu majorarea importurilor de oţel şi cu scăderea cererii din sectorul energiei, astfel că va închide temporar una din fabricile sale din Minnesota, măsură care afectează 412 salariaţi.

Revlon afectată de fluctuaţiile valutare

Revlon Inc. anunţă că deşi continuă să beneficieze de pe urma achiziţiei făcute în 2013, care i-a diversificat portofoliul, fluctuaţiile de curs valutar i-au afectat rezultatele în ultimul trimestru din 2014. În cele trei luni încheiate în decembrie, compania americană a avut un profit de 2,7 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere de 33,1 milioane de dolari în anul anterior, generată de costurile aferente preluării The Colomer Group.

Plăţi în creştere pentru directorul UBS

Directorul executiv al UBS AG, Sergio Ermotti, a primit recompense majorate în 2014, chiar dacă banca elveţiană şi-a redus profitul din cauza cheltuielilor legale.

Ermotti a primit aproape 11,2 milioane de franci (11,1 milioane de dolari) anul trecut, faţă de 10,7 milioane de franci în 2013.

NEW YORK TIMES

Aliat al lui Merkel: Grecia nu ar trebuie să aştepte un tratament special

Grecia trebuie să prezinte propuneri detaliate dacă vrea să finalizeze programul curent de bailout şi nu ar trebui să aştepte un tratment special de la partenerii din zona euro, spune un aliat al cancelarului german Angela Merkel.

Coaliţia din Austria aprobă reducerea taxelor cu 5 miliarde euro

Partenerii din coaliţia de guvernare a Austriei au decis să reducă taxele cu 5 miliarde de euro ca să dea un impuls economiei care stagnează, prin sporirea cheltuielilor consumatorilor începând de anul viitor.

Sharp nu vrea să părăsească sectorul bateriilor solare

Compania japoneză neprofitabilă Sharp Corp. anunţă că nu ia în considerare ieşirea de pe segmentul producţiei de baterii solare utilizate la produsele LED, negând astfel informaţia publicată de cotidianul Mainichi, potivit căreia iese din aceste operaţiuni ca parte a restructurării sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb