REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 18.06.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 18 iunie 2015

FINANCIAL TIMES

Elveţia investighează legăturile băncilor cu Fifa

O investigaţie privind ofertele Rusiei şi Qatarului pentru Cupa Mondială a fost lansată după ce procurorii Elveţiei au informat că au descoperit peste 100 de tranzacţii bancare suspecte, iar Fifa a anunţat că suspectează un grup de oficiali din fotbal că au încălcat codul de etică în procesul de ofertare.

Elliott Associates: Fuziunea Samsung ar putea costa investitorii 7 miliarde de dolari

Fondul american de investiţii Elliott şi-a accelerat campania împotriva planului de fuziune a două divizii Samsung Group, cu o zi înainte de o înfăţişare în instanţă pentru acest caz controversat, care pretinde că acţionarii Samsung C&T vor pierde 7.800 miliarde woni (7 miliarde dolari) dacă afacerea se va finaliza.

Modernizare la Royal Mail

De la finele acestei veri, coletele livrate de Royal Mail vor fi sortate şi etichetate, pentru prima oară, de maşini, astfel că vor fi monitorizate electronic.

WALL STREET JOURNAL

Grecia şi zona euro încearcă să-şi rezolve diferenţele de opinii

Miniştrii de finanţe din zona euro mai au o şansă, astăzi, să deblocheze impasul în negocierile privind pachetul internaţional de asistenţă destinat Greciei, dar niciuna dintre părţi nu dă semne de schimbare a poziţiei, în pofida avertismentelor privind impactul potenţialului faliment al acestei ţări şi al ieşirii din uniunea monetară.

FCC amendează AT&T cu 100 de milioane de dolari

Comisia Federală pentru Comunicaţii din SUA vrea să amendeze AT&T Inc. cu 100 de milioane de dolari pentru înşelarea a milioane de clienţi smartphone cu privire la abonamentele cu date mobile nelimitate.

Oracle, afectat de aprecierea dolarului

Oracle Corp., producător de software pentru afaceri, raportează o scădere peste aşteptări a vânzărilor sale, iar profitul nu a atins aşteptările în anul fiscal încheiat în 31 martie, pe fondul aprecierii dolarului.

REUTERS

Acţiunile Fiat Chrysler scad

Acţiunile companiei auto Fiat Chrysler Automobiles au scăzut astăzi, după ce Reuters a informat că băncile de investiţii au fost solicitate să rezolve planul acesteia cu General Motors. Cei doi producători auto au apelat la bănci pentru sprijin privind planul Fiat Chrysler de a forţa o fuziune cu rivalul american, spun surse apropiate situaţiei.

Tsipras: "Insistenţa oarbă pentru tăierea pensiilor va înrăutăţi criza"

"Insistenţa oarbă" pentru tăierea pensiilor în Grecia doar va înrăutăţi criza din ţară, spune premierul elen Alexis Tsipras, într-un editorial publicat de Der Tagesspiegel. Tsipras a respins totodată "mitul" potrivit căruia contribuabilii germani le plătesc pensiile şi salariile grecilor.

SoftBank lansează o societate mixtă cu Alibaba şi Foxconn

SoftBank Corp. din Japonia anunţă că pune bazele unei societăţi mixte cu Alibaba şi Foxconn Technology, care va avea ca activitate livrarea robotului umanoid Pepper către clienţii din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb