REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 22.04.2013

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 22 aprilie 2013

FINANCIAL TIMES

Modificările de statistică vor creşte economia SUA cu 3%

Economia SUA va deveni în mod oficial cu 3% mai mare în iulie, ca parte a schimbărilor din statisticile guvernamentale, care vor lua în considerare componente ale secolului XXI, cum sunt drepturile autorilor de filme şi cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare.

G4S renunţă la contracte cheie în Israel

G4S, cea mai mare companie de securitate din lume, a confirmat că intenţionează să renunţe la contracte importante în Israel, pe fondul protestelor faţă de implicarea sa în teritoriile palestiniene ocupate.

Compania are 6000 de angajaţi în Israel, unde furnizează şi întreţine echipamente de screening pentru mai multe puncte militare de control din Cisiordania.

Lufthansa, afectată de grevă

Pasagerii Lufthansa se confruntă astăzi cu întreruperi majore ale zborurilor, compania aeriană germană anulând aproape toate cursele sale din Europa, din cauza unei greve. Numai 20 din 1.650 de zboruri planificate pe distanţe scurte vor funcţiona astăzi.

WALL STREET JOURNAL

General Motors îşi extinde capacitatea în China

Compania auto americană General Motors Co. vrea să-şi extindă cu 30% capacitatea de producţie în China, în următorii trei ani, urmând să ridice patru fabrici, care să angajeze 6.000 de salariaţi.

Hermes, afectată de fluctuaţia euro

Producătorul francez de articole de lux Hermes International SCA a raportat, pentru trimestrul întâi, cel mai încet ritm de creştere a vânzărilor din 2009, pe fondul fluctuaţiilor de curs valutar. În primele trei luni din 2013, Hermes a avut vânzări de 856,8 milioane euro, mai mari cu 10% faţă de acelaşi interval din 2012.

Bogaţii britanici plătesc taxe mai mari cu 10%

Ministrul finanţelor din Marea Britanie, George Osborne, a obţinut o victorie în lupta împotriva evaziunii fiscale, Executivul stabilind majorarea cu 10% a taxei pe veniturile obţinute de bogătaşi în anul fisal încheiat în 5 aprilie.

NEW YORK TIMES

Philips are profituri peste aşteptări

Compania olandeză Philips a raportat câştiguri peste aşteptări pentru trimestrul întâi, dar anticipează un semestru slab, în special în SUA şi Europa.

În trimestrul întâi, Philips a avut un profit net de 162 milioane de euro, în timp ce analiştii estimau 153 milioane euro.

Reckitt câştigă de pe urma sezonului răcelilor

Reckitt Benckiser a raportat un început de an solid, în 2013, producătorul Strepsils şi Mucinex continuând să beneficieze de pe urma sezonului răcelilor, în SUA.

Vânzările totale ale companiei au fost de 3,8 miliarde dolari în trimestrul întâi, cu 7% mai mari decât în aceeaşi perioadă a lui 2012.

ABB cumpără Power-One pe un miliard de dolari

Grupul tehnologic ABB cumpără societatea de energie regenerabilă Power-One Inc. pentru aproape un miliard de dolari ca să-şi consolideze prezenţa în domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb