REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 27.07.2011

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 27 iulie 2011

FINANCIAL TIMES

Soros închide fondul Quantum pentru investitorii privaţi

Miliardarul George Soros îşi închide fondul speculativ Quantum pentru investitorii externi, urmând să le returneze banii acestora.

Quantum, care va continua să administreze circa 24,5 miliarde dolari - banii familiei Soros, a luat decizia mai sus amintită din cauza noilor reglementări financiare din SUA, care obligă fondurile să se înregistreze la autoritatea pieţei americane de capital (SEC) şi să publice anumite date.

...........

UPS avertizează în privinţa crizei datoriilor

Scott Davis, directorul executiv al companiei de coletărie United Parcel Service (UPS), declară că, deşi preţul combustibililor a scăzut uşor, iar Japonia pare să se refacă după cutremurul din martie, mai sunt factori care creează incertitudini şi subminează încrederea companiilor, în special a celor mici şi mijlocii. Davis a făcut referire la criza datoriilor.

..............

Vânzările Amazon, în cea mai mare creştere din ultimul deceniu

Compania de e-commerce Amazon a anunţat creşterea cu 51% a vânzărilor sale în trimestrul al doilea, acesta fiind cel mai important avans din ultimul deceniu.

Vânzările celui mai mare retailer online din lume au fost de 9,9 miliarde dolari în cele trei luni încheiate în 30 iunie.

...............

WALL STREET JOURNAL

Profitul Daimler creşte în baza cererii

Producătorul auto german Daimler AG a raportat creşterea cu 30% a câştigurilor sale în trimestrul al doilea, pe fondul sporirii cererii de camioane şi autoturisme de lux pe pieţele majore din lume. Profitul net al Daimler a ajuns la 1,7 miliarde euro în trimestrul al doilea, de la 1,31 miliarde dolari în acelaşi interval din 2010.

................

Câştigul Peugeot a sporit cu 19%

Compania auto franeceză PSA Peugeot-Citroen şi-a majorat profitul cu 19% în primele şase luni din 2011, în pofida impactului cutremurului din Japonia şi a creşterii cheltuielilor cu materiile prime. Profitul net al Peugeot-Citroen a însumat 806 milioane de euro, faţă de 680 milioane de euro în perioada ianuarie - iunie 2010.

.............

Clorox respinge oferta lui Icahn

Consiliul de conducere al companiei americane Clorox Co. a respins în unanimitate oferta îmbunătăţită lansată de Carl Icahn pentru restul pe care nu-l deţine la producătorul de bunuri de larg consum. Oferta de 80 de dolari/acţiune a fost considerată prea mică.

..........

NEW YORK TIMES

Aegis vinde Synovate pe 525 milioane de lire

Compania britanică de marketing Aegis Group a decis să vândă divizia de cercetare a pieţei Synovate către Ipsos Franţa, pentru 525 milioane de lire sterline.

................

Profitul şi vânzările LG Electronics, în declin

Producătorul sud-coreean de telefoane mobile LG Electronics şi-a redus profitul net şi vânzările în trimestrul al doilea. Câştigul companiei a fost de 108,4 miliarde woni (103,3 milioane de dolari) în cele trei luni încheiate în 30 iunie, cu 87,3% mai mic decât cel din perioada similară a anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb