REVISTA PRESEI MONDENE - 03.02.2011

F. A.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 3 februarie 2011

Cancan

Dan Negru: "Televiziunea e ca o femeie uşoară! Uşor de cucerit, îşi arată totul din prima!"

Dan Negru a asemănat televiziunea cu o femeie care este uşor de cucerit, spre deosebire de radio care înseamnă efort mai mare de a convinge ascultătorul să rămână fidel.

"Televiziunea e ca o femeie uşoară! Uşor de cucerit, îşi arată totul din prima! Radioul e altceva, are o altă mireasmă, pentru că acolo tu trebuie să-l faci pe ascultător să vizualizeze decorul, să-i creezi imaginile prin cuvinte. E o altă artă, mult mai grea!"

Cancan

Monica Iagăr vrea vila de la Bragadiru

După ce a câştigat duelul pentru custodia celor doi copii, Monica Iagăr a trecut la asaltul final: averea. Ea a deschis un nou proces împotriva fostului ei iubit, Cosmin Cernat, prin care a cerut instanţei să le partajeze bunurile pe care le-au dobândit în timpul celor nouă ani pe care i-au petrecut împreună. Înarmată cu un maldăr de acte prin care să arate că majoritatea banilor daţi pe un teren din comuna Bragadiru, unde au construit o casa, şi pentru un apartament din sectorul 1 au fost ai ei, femeia vrea acum să-şi încheie socotelile cu fostul iubit. Iagăr doreşte să rămână cu vila, iar Cosmin cu apartamentul în care deja locuieşte cu Mădălina Moroşanu şi băiatul acesteia.

Click

Lindsay Lohan înfundă puşcăria de 84 de milioane dolari

Lindsay de abia a ieşit din clinica de dezintoxicare Betty Ford din Los Angeles că a dat din nou de necaz. După ce paparazzi au surprins-o pe Lindsay în repetate rânduri purtând diferite bijuterii în public, o firmă din LA a reuşit să descopere într-una din poze colierul pe care actriţa îl declarase furat în urmă cu mai puţin de două luni.

Libertatea

Ion Uta, tatăl lui Teo Trandafir, a fost jefuit

Ion Uta, tatăl lui Teo Trandafir, care deţine în Brăila un cabinet medical de pediatrie, a fost jefuit, în noaptea de marţi spre miercuri. Individul care a forţat intrarea în clinică a sustras o bicicletă medicală, dar şi mai multe ustensile.

"N-a fost priceput. Mi-a luat toate ustensilele. Putea să ia alte lucruri de valoare", a declarat Ion Uta. Deşi are alarmă la cabinet, tatăl lui Teo a explicat că n-a mai pus-o în funcţiune, deoarece, uneori, se declanşează fără motiv şi deranjează vecinii. Hoţul, în vârstă de 33 de ani, a fost prins două ore mai târziu de o patrulă de poliţie.

Libertatea

Lazarus crede în televiziunea sa: "O să-l depăşesc repede pe Dan Diaconescu"

Luis Lazarus a primit marţi aviz de la CNA pentru televiziunea Zeus TV şi a declarat că este dozat spre o televiziune low cost. Lazarus spune că nu îl vede pe Dan Diaconescu, patronul OTV, ca pe un concurent, pentru că o să-l depăşească repede pe acesta.

Cât despre emisiunea lui, Luis Lazarus Live, spune că va merge pe un format "revoluţionar", o invenţie a lui. Întrebat dacă se va plasa ca un concurent pentru Dan Diaconescu, Lazarus a răspuns că nu: "Cred că o să-l depăşesc repede pe Dan Diaconescu. Totul ţine numai de dispersie. N-am nicio problemă cu ce face el, pot doar să spun că n-are nicio şansă în faţa mea. Pentru că eu ştiu exact cine e el şi cum gândeşte", a afirmat Lazarus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb