REVISTA PRESEI MONDENE - 07.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 7 februarie 2011

Adevărul

Trăistariu, în spital după un tratament de detoxifiere

Artistul Mihai Trăistariu a ajuns la secţia de Urgenţe a unui spital din Capitală după ce joi noapte a leşinat în parcarea unui mall. "Noroc că eram cu cinci prieteni după mine, care m-au băgat în maşină şi m-au dus la Urgenţe. M-am trezit în maşină şi am avut un atac de panică combinat cu aritmie", a povestit Trăistariu.

Cancan

Enrique Iglesias a dezbrăcat un bărbat pe scenă

Seducătorul cântăreţ Enrique Iglesias, în vârstă de 35 de ani, a făcut un show de zile mari la Madison Square Garden din New York, unde a ţinut un concert din cadrul "Euphoria Tour".

Pe durata spectacolului, artistul a adus pe scenă un fan, pe care l-a dezbrăcat la bustul gol şi l-a mângâiat, în aplauzele celor prezenţi în sală. Victima lui Enrique a făcut feţe-feţe, nevenindu-i să creadă că ceea ce i se întâmplă era adevărat.

Click

Chitaristul Gary Moore a murit în somn

Celebrul chitarist Gary Moore, în vârstă de 58 de ani, a murit ieri dimineaţă într-un hotel din Spania. Potrivit BBC, artistul a decedat în somn. Gary Moore, pe numele său adevărat Robert William Moore, şi-a început cariera în anii "60 şi a colaborat cu mulţi interpreţi legendari, precum Ozzy Osbourne, B.B. King, Beach Boys, Gary Husband şi Thin Lizzy.

Click

Madonna a fost dată în judecată

Lucy Chekechiwa, bunica micuţei Mercy James, de 5 ani, din Malawi, vrea să o dea în judecată pe Madonna pentru că din 2009 nu şi-a mai văzut nepoata, informează Daily Mail.

Cântăreaţa a pierdut şi susţinerea autorităţilor din statul african după ce a întrerupt finanţarea şcolii pe care a promis că o va construi până în 2012.

Ziarul Naţional

"Îmi pare rău mai mult pentru copacul ăla, decât pentru Huidu!"

La mai bine de o lună de la accidentul suferit de Şerban Huidu pe pârtia de schi din Austria, Oana Zăvoranu tot nu se lasă înduplecată. Dimpotrivă... Ea îşi arată mai degrabă compasiunea faţă de copac, decât pentru "cârcotaş", mărturisind că "Dumnezeu ştie ce face".

Ziarul Naţional

Victoria Beckham va avea, în sfârşit, o fetiţă

După ani buni de speranţe şi încercări "soldate" cu trei băieţi, Victoria se poate lăuda acum că şi-a văzut visul cu ochii. Recent, fosta Posh Spice, care este gravidă în 16 săptămâni, a efectuat o ecografie 4D în urma căreia a aflat că va deveni mămica unei fetiţe. Deşi în mod normal sexul copilului poate fi stabilit abia după 20 de săptămâni de sarcină, medicii au asigurat-o pe Victoria că viitorul bebeluş va fi o fetiţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb