REVISTA PRESEI MONDENE - 08.09.2011

Luiza Ciarec
Ziarul BURSA #Revista Presei / 8 septembrie 2011

Adevărul

Film despre viaţa lui Elvis

Viaţa lui Elvis Presley este subiect de film pentru cineastul John Scheinfeld, potrivit Billboard.com. Regizorul documentarului "SUA contra Johnn Lennon" va scrie şi va regiza pelicula "Fame & Fortune" despre viaţa starului, o adaptare după mărturiile fostului bodyguard al cântăreţului, Sonny West.

John Scheinfeld s-a asociat cu RLF Victor Productions pentru realizarea acestui film muzical. Scenariul redă povestea de prietenie aproape frăţească dintre Sonny West şi Elvis Presley, până la despărţirea lor, în 1976, cu un an înainte de moartea starului, devenit depresiv şi dependent de droguri. Producătorii vor să lanseze filmul în luna august 2012, pentru a comemora 35 de ani de la moartea lui Elvis.

Adevărul

Tom Jones, pe 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreţul galez Tom Jones va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 noiembrie, au declarat organizatorii evenimentului, D&D East Entertainment.

Biletele costă 140, 180 şi 250 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Humanitas, Orange, Vodafone, Germanos şi Domo, precum şi de pe site-ul www.eventim.ro.

Este pentru a doua oară când artistul în vârstă de 71 de ani concertează în România. El a mai susţinut un show la Bucureşti în 2007, la Revelionul organizat de Marian Vanghelie.

Evenimentul Zilei

Licitaţie pentru lucrurile lui John Wayne

Cel mai tânăr fiu al actorului a decis să organizeze prima licitaţie cu obiecte personale ale lui Wayne, scrie LA Times. Două expoziţii publice vor fi organizate în Dallas şi în New York pentru a prezenta obiectele, iar licitaţia va avea loc în Los Angeles şi online între 3 şi 6 octombrie.

Printre obiectele ce vor fi vândute se regăsesc şi Globul de Aur pe care actorul l-a primit pentru "True Grit", filmul lansat în 1969, estimat la 50.000 de dolari, costume ale lui, documente personale, scenarii şi alte premii.

Evenimentul Zilei

Stellan Skarsg Ird a refuzat să joace în "True Blood"

Actorul suedez este tatăl lui Alexander Skarsg Ird, cel care-l interpretează pe vampirul Eric Northman în serialul HBO de succes. Skarsg Ird, care a apărut şi în "Thor" anul acesta, a mărturisit că este mult prea ocupat pentru a apărea în serialul cu vampiri, vârcolaci şi, mai nou, vrăjitoare, scrie DigitalSpy.

În schimb, Stellan l-a lăudat pe fiul său pentru felul în care şi-a construit personajul în serial. Eric Northman este de departe personajul preferat al fanilor, şi mai ales fanelor, showului de televiziune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb