REVISTA PRESEI MONDENE - 09.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 9 februarie 2011

Adevărul

Teo Trandafir mai rămâne o săptămână în spitalul din Austria

Deputata Teo Trandafir va rămâne, pentru cel puţin încă o săptămână, sub supravegherea medicilor de la spitalul AKH din Viena. Teo se simte excelent, este încă în faza de recuperare şi va mai sta internată cel puţin până săptămâna viitoare, potrivit reprezentanţilor clinicii austriece.

Adevărul

Silviu Prigoană despre cererea de concediu de paternitate: Am testat presa

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, marţi, că a înaintat cererea de concediu de paternitate pentru creşterea copilului deoarece a dorit să facă "un exerciţiu cu presa", arătând că mandatul unui parlamentar nu poate fi revocat sau întrerupt.

"Am făcut această cerere ca să văd dacă departamentele de informare a presei sunt informate, partea de documentare a presei, care a lipsit cu desăvârşire. M-am distrat copios. Dumneavoastră nu cunoşteaţi legea. Am făcut un exerciţiu cu presa. Nu ştiaţi că mandatul deputaţilor şi senatorilor nu poate fi revocat sau întrerupt", a afirmat Prigoană, la Palatul Parlamentului.

Cancan

Cătălin Botezatu s-a rugat la Mormântul Sfânt

Invitat special de Ministerul Turismului din Israel, Cătălin Botezatu a avut parte de experienţe spirituale şi senzoriale unice pe tot parcursul vizitei sale în Ţara Sfântă. La Ierusalim, Bote a vizitat grădina Ghetsemani, Biserica Sfântului Mormânt - "Centrul Pământului", unde a avut ocazia să urce treptele ridicate pe fosta Golgota şi să se reculeagă pe piatra pe care a fost depus trupul Mântuitorului în urmă cu peste 2000 de ani.

Click

O româncă a câştigat locul doi la "European Fashion Award 2011", cu o "rochie Origami"

Ediţia din acest an a competiţiei desfăşurate săptămâna trecută, la Munchen, în Germania, a fost intitulată "Attention please!?" ("Atenţie, vă rog!?"). Concursul a fost împărţit în două secţiuni, una dedicată studenţilor la Arte şi alta celor care au absolvit deja studiile.

Românca studentă la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti a câştigat premiul al II-lea, la categoria "Studenţi", pentru colecţia "Muna". Conceptul de bază al colecţiei este oul, care în finlandeză se traduce "muna", văzut ca un simbol al formei perfecte.

Libertatea

Mircea Badea, reclamat la CNA de jurnalistul Mircea Marian şi bloggerul Arhi

Jurnalistul Mircea Marian şi bloggerul Cetin Ametcea (www.arhiblog.ro) au reclamat la CNA două ediţii ale emisiunii "În gura presei", în care realizatorul Mircea Badea ar fi folosit "expresii injurioase" la adresa părinţilor editorialistului de la Evenimentul Zilei şi i-ar fi încălcat bloggerului "dreptul la intimitate", informează Mediafax.

Ziarul Naţional

Angelina Jolie, la al şaptelea copil

La şapte săptămâni după ce a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii, Angelina Jolie a anunţat că gaşca sa de copii se va mai mări cu unul. Actriţa în vârstă de 35 de ani o va adopta pe Leah, o fetiţă în vârstă de patru ani care acum trăieşte într-un orfelinat din Haiti. Micuţa ciocolatie şi-a pierdut părinţii în urma cutremurului care a avut loc în ianuarie 2010, iar Angelina a pus ochii pe ea atunci când a vizitat regiunea în februarie, acelaşi an. De atunci, a avut grijă ca Leah să nu ducă lipsă de nimic, demarând procesul de adopţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb