REVISTA PRESEI MONDENE - 10.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 10 ianuarie 2011

Realitatea.net

Logodnica Prinţului William, Kate Middleton, împlineşte 29 de ani

Kate Middleton, logodnica Prinţului William, împlineşte azi 29 de ani. În ciuda insistenţelor jurnaliştilor britanici, Casa Regală a refuzat să dezvăluie planurile lui Kate, spunând doar că va fi vorba despre ceva privat.

Stiri.rol.ro

Angelina şi Johnny Depp, superstaruri fără chimie

Filmul "Turistul", primul care-i reuneşte pe actori pe marile ecrane, a fost un eşec din cauza lipsei de atracţie dintre cei doi. Jolie şi Depp au avut numai cuvinte bune de spus unul despre celălalt, dar criticii susţin că relaţia amoroasă de pe ecran e lipsită de credibilitate.

"Un microscop şi o patrulă de căutare n-ar putea găsi o urmă de chimie între Johnny Depp şi Angelina Jolie. Filmul oferă persoane talentate blocate în inerţie creativă", potrivit cronicii lui Peter Travers de la revista "Rolling Stone".

Hotnews

Teo Trandafir solicită intimitate

Deputatul PDL Teo Trandafir va rămâne internată la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost transportată acum două zile, în urma unor tulburări digestive.

Potrivit unui comunicat al Unităţii sanitare şi citat de HotNews, Teo Trandafir şi-a exprimat dorinţa să îi fie respectată intimitatea şi să nu fie făcute publice niciun fel de informaţii privind starea ei de sănătate prin intermediul mijloacelor mass-media.

Stl.ro

Nikita a fost arestată în Spania

Nikita a fost arestată în Malaga şi se simte de-a dreptul neajutorată pe tărâm spaniol. "Ajutaţi-mă, mi-au luat copilul! M-au bătut la secţie şi mi-au luat copilul. Un poliţist şi o poliţistă m-au bătut!", a declarat Nikita pentru stl.ro.

Mihaela Ispas, cunoscută sub numele de Nikita, a fost zilele trecute arestată de către autorităţile spaniole, anunţă stl.ro.

Jurnalul Naţional

Sergiu Nicolaescu vrea să facă un film despre crima de la Cernavodă

Crima de la Cernavodă a şocat şi a stârnit numeroase controverse. Printre cei care au fost uimiţi de această tragedie se află şi renumitul regizor Sergiu Nicolaescu, care a declarat că ar construi din drama cumplită un film poliţist cu final neaşteptat în care ar distribui actori tineri şi fără notorietate.

Libertatea.ro

Victoria Beckham e însărcinată din nou

Fotbalistul englez David Beckham şi soţia sa Victoria, fostă membră a grupului Spice Girls, aşteaptă cel de-al patrulea copil care ar urma să se nască în vară, a declarat duminică un purtător de cuvânt, citat de France Presse.

Cuplul, care s-a căsătorit la 4 iulie 1999, are deja trei fii: Brooklyn Joseph - născut pe 4 martie 1999, cu patru luni înainte de căsătorie, Romeo James - născut pe 1 septembrie 2002 şi Cruz David - născut pe 20 februarie 2005.

Libertatea.ro

Parfumul Michael Jackson se va lansa pe piaţă!

Un producător francez a semnat un contract cu familia Jackson pentru crearea a două variante de parfum, una pentru bărbaţi, alta pentru femei.

Produsele denumite Jackson"s Tribute şi Jackson"s Legend urmează să fie lansate oficial la 7 martie, la Las Vegas.

Parfumul va mirosi ca florile de la ferma Neverland, pe care Michael Jackson a iubit-o atât de mult. Potrivit clauzelor contractului, profitul obţinut în urma comercializării parfumului va fi împărţit egal între familia lui Michael Jackson şi producătorul francez.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb