REVISTA PRESEI MONDENE - 11.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 11 ianuarie 2011

Adevărul

Michael Douglas, din nou pe val

Actorul american Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, a arătat ca un bărbat sănătos practicând surfing pe coama unui val, în timpul unei vacanţe petrecute în Hawaii alături de soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, şi cei doi copii, Dylan Michael (10 ani) şi Carys Zeta (7 ani), potrivit dailymail.co.uk. După ce toamna trecută a făcut chimioterapie şi radioterapie în urma diagnosticului de cancer la gât, actorul pare că şi-a revenit. Nişte imagini din decembrie îl arătau bătrân, slăbit şi epuizat, însă, de atunci, Douglas s-a mai îngrăşat puţin. Dacă a învins definitiv cancerul, va afla însă peste câteva săptămâni.

Stiri.rol.ro

Teo Trandafir, transferată la Viena

Deputata PDL Teo Trandafir, internată de săptămâna trecută la spitalul Elias din Bucureşti, va fi tratată la o clinică din Viena. Fosta realizatoare TV va fi transportată în Austria cu un avion.

Teo Trandafir a avut săptămâna trecută o criză biliară, pentru care a primit, joi, perfuzii. Vineri, starea de sănătate a deputatei PDL s-a agravat şi a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Elias din Bucureşti.

Cancan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au recunoscut, în sfârşit, că sunt împreună

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt împreună! Ieri, la "Happy Hour", cei doi îndrăgostiţi au acordat primul lor interviu în calitate de cuplu, în timpul căruia s-au ţinut de mână, s-au privit drăgăstos şi chiar s-au sărutat.

Dezvăluirea uluitoare a venit din partea Adelei Popescu, care, într-un moment de sinceritate maximă, a povestit cum şi-a dat seama că simte ceva pentru Radu Vâlcan, colegul său din telenovela "Iubire şi onoare".

"A existat o perioadă în care devenisem mai atentă la el. Mă uitam la program să văd când trebuie să vină la filmări. M-am surprins şi pe mine", a mărturisit Adela.

Click

Katie Holmes şi Tom Cruise, în război cu Anne Hathaway

Tom Cruise şi soţia sa Katie Holmes ar putea să boicoteze gala premiilor Oscar, deoarece sunt supăraţi pe actriţa Anne Hathaway, care va prezenta ceremonia din acest an.

O sursă citată de tabloidul britanic Daily Mail afirmă că "Tom şi Katie nu vor să mai aibă de-a face cu Anne".

Potrivit presei americane, Anne Hathaway ar fi supărat-o pe Katie Holmes după ce a apărut în luna noiembrie într-un episod din emisiunea "Saturday Night Live" în care a ironizat-o pe Holmes.

Click

Denise Richards s-a despărţit de rocker-ul Nikki Sixx

Actriţa americană Denise Richards s-a despărţit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, după o relaţie care a durat doar câteva săptămâni, informează presa americană. După ce zvonurile despre despărţirea celor două vedete au apărut, sâmbătă, în presa americană, tabloidul Us Weekly a publicat, duminică, un articol în care este citată declaraţia unui prieten al actriţei Denise Richards, care confirmă despărţirea acesteia de rockerul Nikki Sixx.

"E uimitor cum se inventează lucruri pentru a fi prezentate ca o mare despărţire. Ei nu au avut niciodată o relaţie exclusivă şi nici foarte serioasă. S-au întâlnit doar de câteva ori. Au decis să încerce, să vadă cum vor merge lucrurile între ei, dar ea nu a fost interesată. A fost vorba doar de câteva întâlniri. Nu este vorba în niciun caz de o despărţire dramatică şi importantă", a declarat sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb